Hyppää pääsisältöön
Maailmanloppu tulee taas.

Tänään koittaa maailmanloppu!?! Amerikkalaiskirjailija väittää: tuntematon planeetta törmää Maahan lauantaina!

Maailma kohtaa loppunsa jälleen tänä lauantaina. Tällä kertaa syypää on Nibiru, eli Planeetta X, joka törmää maapalloon 23. syyskuuta - ainakin mikäli on uskominen amerikkalaiskirjailija David Meadea.

Maailmanloppua ollaan ennustamassa harva se päivä. Meaden ennusteen mukaan ihmiskunta kuolee tänä viikonloppuna, kun mystinen Nibiru tuhoaa planeettamme. Ilmeisesti taivaankappaleet järjestäytyvät lauantaina vastaamaan Raamatun Ilmestyskirjasta tuttuja merkkejä, jotka viestivät maailmanlopusta. 

Niin sokeeraavalta kuin se kuulostaakin, ei Meaden ennusteelle ole tieteellistä perustaa. NASA ja monet muut asiantuntijat ovat kiistäneet väitteen. Myös EarthSky-blogi on todennut, ettei avaruudessa ole 23. syyskuuta meneillään "mitään ainutlaatuista".

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Planeetta X uhkaa Maata. Nibiru on pyörinyt erilaisissa maailmanloppuennusteissa jo vuodesta 1995, jolloin Nancy Lieder esitteli sen avaruusolento-salaliittoteorioihin omistetulla ZetaTalk-sivustolla. NASA yritti kiistää kyseisen planeetan olemassaoloa myös vuonna 2012. Viime vuonna planeetta oli tuhoamassa Maata pariinkin otteeseen. Toistaiseksi kaikki ennusteet ovat osoittautuneet vääräksi. Nähtäväksi jää, mitä viikonloppu tuo tullessaan.

Lähde: The Telegraph


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!