Katso videot!

Tämä oli vuoden vihatuin tv-mainos - katso video!

Oho | 03.02.2018 14:44

Pikaruokaketju Kentucky Fried Chickenin mainos oli vuoden 2017 vihatuin mainos. KFC:n tanssiva kana-mainos sai enemmän virallisia valituksia, kuin mikään muu mainos viime vuonna.

KFC:n The Whole Chicken-kampanjan tähtenä nähtiin kana, joka tanssii DMX:n X Gonna Give It To Ya-kappaleen tahtiin. Yleisö ei ottanut mainosta hyvin vastaan, vaan sen koettiin olevan "epäkunnioittava kanoja kohtaan" sekä "ahdistava kasvissyöjille, vegaaneille ja lapsille". Mainoksesta tehtiin Iso-Britanniassa yhteensä 755 valitusta.

Advertising Standard Authority sai valituksia myös Moneysupermarketin mainoksesta, jossa korkokenkiin pukeutunut bisnesmies ja rakennusmies ottavat toistensa tanssitaidoista mittaa. Se ylsi toiselle sijalle 455 valituksella. Mainoksen koettiin olevan loukkaava, sillä se oli "avoimesti seksuaalinen ja mahdollisesti homofobinen".

Muita yleisön suututtaneita mainoksia olivat Doven rintaruokintamainos, sekä Match.comin mainos, jossa kaksi naista suutelivat toisiaan.

Lähde: The Guardian

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Julkkisjuristi Heikki Lampela esittelee harrastuksensa: Ei urheilusuoritus, vaan henkinen kokemus – katso video!

Katso video!

Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

Katso video!

Nuukuus pelasti huutokauppakeisarin! Nollatuloilla elävät Aki ja Heli Palsanmäki: Eläkehaaveet kaatuivat

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!