Oho

Tämä nainen luopui karvojen ajelusta - Instagram-tili sai valtaisan suosion! Pitäisikö sinunkin?

04.09.2018 15:34

Kehonkarvoitus on jokaisen oma asia. Vaikka naiset kohtaavat jatkuvaa painetta pitää ihonsa täysin karvattomana, jotkut rohkeat ovat nousseet tätä epäluonnollista ja aikaavievää kauneusihannetta vastaan. Kaya Szulczewska, 30, on yksi näistä naisista. 

Szulczewska kyllästyi kivuliaisiin, kalliisiin ja aikaa vieviin karvanpoistomenetelmiin ja päätti omaksua luonnollisemman tyylin. Teinistä asti karvojaan nyppinyt, ajellut ja vahannut Kaya ajatteli ennen monen muun tavoin, että ainoastaan karvaton vartalo on viehättävä. 

– Koin valtavaa painetta poistaa karvani, hän myöntää:

– Tiesin, ettei siinä ollut järkeä, mutta ajattelin sen silti olevan välttämätöntä. Tunsin, ettei minulla ollut muuta vaihtoehtoa.

Valtaisa Instagram-suosio

Kaya kokeili lukuisia eri menetelmiä, jopa laseria, päästäkseen eroon karvoista. Hän sanoi monien niistä aiheuttaneen kipua ja ihon tulehtumista. Kaikesta vaivannäöstä huolimatta karvat kasvoivat aina nopeasti takaisin.

Kun Kaya näki Instagramissa naisia, jotka juhlivat luonnollista ulkonäköään, päätti hän tehdä samoin. Nyt Kayalla on itsellään melkein 3 000 seuraajaa Instagramissa.

Kayan aviomies, Misha, tukee vaimonsa päätöstä.

– Olin pitkään uskonut, että kehon karvojen poistaminen tekee minusta viehättävämmän, mutta kun puhuin asiasta mieheni kanssa, huomasin, ettei sillä ollut hänelle mitään väliä, Kaya selittää:

– Hän kertoi jo pitkään ihmetelleensä, miksi jatkoi karvojen poistamista iho-ongelmista huolimatta. Loppujen lopuksi, ovathan karvat kauniimpia kuin tulehtunut ja märkivä iho.

Kaya toivoo tekonsa rohkaisevan myös muita naisia hyväksymään kehonsa sellaisina, kuin ne ovat:

– Aivan kuten päässämme olevien hiusten kanssa, meillä pitäisi olla mahdollisuus valita myös kehonkarvoituksemme, koska kyseessä on meidän ruumiimme ja meidän oma valintamme. Haluan rohkaista muita naisia seuraamaan omia polkujaan ja olemaan antamatta periksi painostukselle.

 

A post shared by Kaya Szulczewska (@kayaszu) on

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!