Oho

Tämä meksikolainen rosvopäällikkö näytti ihan Kim Kardashianilta - löytyi kuolleena, yliannostusta epäillään!

19.09.2019 11:33

"Järjestäytyneen rikollisuuden Kim Kardashianina" tunnettu meksikolaisnainen on löytynyt kuolleena. 35-vuotias Claudia Ochoa Felix, jonka huhutaan johtaneen El Chapon Sinaloan kartellin salamurhayksikköä, löydettiin viikonloppuna elottomana kotoaan Culiacánin kaupungissa.

Nähty yökerhossa

Kuolemaa edeltävänä iltana Ochoa Felixin kerrotaan juhlineen paikallisessa yökerhossa miespuolisen henkilön kanssa. Pari ilmeisesti nukkui aamulla pitkään. Kun mies yritti herättää Ochoa Felixiä, nainen ei reagoinut. Mies soitti poliislle. Ochoa Felixin virallista kuolinsyytä ei ole julkistettu, sillä ruumiinavauksen virallista raporttia odotetaan yhä. Eri uutislähteet ovat puhuneet mahdollisesta huumausaineiden yliannostuksesta sekä aspiraatiosta.

Some

Ochoa Felixistä tuli sosiaalisen median tähti vuonna 2014, kun hän julkaisi itsestään seksikkäitä kuvia, joissa hän poseerasi vaaleanpunaisten ​​ja kultaisten ​​AK-47-kiväärien kanssa. Mallinakin työskennellyt nainen kiisti väitteet, joiden mukaan hän olisi toiminut järjestäytyneen rikollisuuden parissa.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Katso video!

Romugrilli: Romutransu Markus Kuotesaho kaipaa deiteille – ”Kyllä mulla hyvin s**ndaa!”

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!