Hyppää pääsisältöön

Tämä 83-vuotias japanilaisnainen on maailman vanhin dj - katso video!

83-vuotias japanilainen nainen on virallisesti maailman vanhin DJ. Guinness World Records nimesi Sumiko Iwamuran, eli DJ Sumirockin maailman vanhimmaksi, yhä keikkaa tekeväksi DJ:ksi.

Iästään huolimatta DJ Sumirock ei ole ehtinyt olla alalla vielä kovin kauaa. Iwamura päätti osallistua DJ-kouluun 77-vuotiaana. Kun nainen huomasi olevansa lahjakas, päätti hän tehdä musiikista itselleen ammatin. Iwamura, joka omistaa kiinalaisen ravintolan ja työskentelee ravintolan keittiössä, tekee nyt säännöllisesti DJ-keikkoja Decabar Z-klubilla, Shinjukussa. Sumikon alati kasvava maine on lennättänyt naisen töiden merkeissä jopa Pariisiin ja Uuteen-Seelantiin asti.

Sumiko kuitenkin vakuuttaa Guinness World Recordsille, etteivät DJ:n hommat merkittävästi poikkea hänen työstään ravintolassa.

– Molemmissa tapauksissa saat asiakkailta palautetta. Jos soitat raitoja, joista he eivät pidä, he lähtevät tanssilattialta baariin juomaan. Jos biisit ovat tanssittavia, he tanssivat sydämensä kyllyydestä, hän selittää:

– Ravintolan asiakkaiden kohdalla kuvio on sama. Jos ruoka maistuu hyvältä, he näyttävät onnellisilta ja he kertovat minulle pitävänsä ruoasta. 

Lähde: UPI


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!