fbq
Oho
06.03.2020 16:32
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Talonvaltaajat jättivät jälkeensä sotkun.
Talonvaltaajat jättivät jälkeensä alusvaatteita, käärmeen ja seksileluja!
Oho
06.03.2020 16:32
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Kun coloradolainen asunnon omistaja hääti hankalat vuokralaisensa, päätti hän mennä tarkistamaan huoneiston kunnon. Sisällä vuorkanantaja Sarah Feldmania kohtasi karu näky. Kämpästä löytyi likaisia astioita ja alusvaatteita, seksileluja sekä elävä käärme!

Tapahtumat saivat alkunsa, kun alkuperäinen vuokralainen purki vuokrasopimuksensa Sarahin kanssa. Hänen tilalleen asuntoon muutti uusi asukas vuokraemännän tietämättä. Uusi asukas ei ollut halukas maksamaan vuokraa, eikä myöskään poistumaan asunnosta. 

- Hän käyttäytyi hankalast eikä suostunut lähtemään. Asunnossa eli hänen lisäkseen kaksi miestä, joita en ollut ennen nähnyt, Feldman kertoi Fox News-uutissivulle.

Häätö

Kuukauden kuluttua Feldman hankki lakimiehen ja sai haettua valtaajille häätötuomion. Siihen mennessä huoneisto oli kuitenkin ehtinyt kärsiä merkittäviä vahinkoja. Matot oli tahrittu ja kaikkialla lojui likaisia astioita ja alusvaatteita.

- Se oli todella kuvottavaa. Asunnosta löytyi myös seksileluja, joihin en halunnut koskea, Feldman lisäsi.

Kaiken huipuksi asunnosta löytyi häkki, jossa oli käärme. Ilmeisesti valtaajat olivat jättäneet lemmikkinsä vuokranantajan huoleksi. Feldman sanoo menettäneensä kahden kuukauden vuokratulot, joiden lisäksi hänelle aiheutui kuluja oikeudenkäynnistä ja asunnon korjauksista. 

Fox News

Tilaa Seiskan uutiskirje! »