Oho

Tällainen on kesän horoskooppi – ihmissuhteissa piisaa pohdittavaa!

03.07.2018 15:20

Tähdet enteilevät monelle merkille kaivattuja muutoksia ja leiskuvaa lempeä suviöihin.

Kaksosella suhdekriisejä!

Kaksonen 21.5.–20.6.

Sanni on tähtimerkiltään utelias kaksonen ja joutuu suvena ison päätöksen eteen.
Sanni on tähtimerkiltään utelias kaksonen ja joutuu suvena ison päätöksen eteen.

Ihmissuhteet ovat pääosissa läpi kesän sekä hyvässä että pahassa. Saat paljon pohdittavaa kumppanisi tai ystäväsi erikoisen käytöksen vuoksi. Joudut miettimään, oletko tehnyt kaikki asiat aivan oikein. Se voi kirpaista hetken, mutta ota kuulemastasi opiksi.

Kesän edetessä tunnetilat kohenevat. Saat nauttia hellyydestä ja romantiikastakin kaiken muun touhun keskellä. Muista vain pysähtyä oikeaan aikaan, jotta tilaisuudet eivät menisi ohi suun. Työkuviotkin muuttavat muotoaan, mutta olet tavallaan odottanut uusia tuulia jo pitkään. Ystävällesi tapahtuvat asiat koskettavat myös sinua. Ne voivat jäädä vaivaamaan mieltäsi pitkäksi aikaa.

Elokuussa työt sujuvat, mutta tunne-elämäsi on ailahtelevaa. Kesän tapahtumat voivat vaikuttaa koko loppuvuoteesi jopa radikaalilla ja uudistavalla tavalla.

Leijonan hormonit hyrräävät!

Leijona 23.7.–22.8.

Haloo- Elliä ja muita leijonia houkuttelevat vieraat kesälaitumet tuttuja nurkkia enemmän.
Haloo- Elliä ja muita leijonia houkuttelevat vieraat kesälaitumet tuttuja nurkkia enemmän.

Positiivisen vireesi ansiosta kesästä tulee hyvä ja saat keskittyä lempiasioihisi. Myös eroottinen elämäsi kukoistaa. Rakkaasi hemmottelee sinua, mutta hetkittäin haluat omaakin aikaa itsellesi. Se ei tarkoita, että pitäisi mennä kurkkimaan aidan toiselle puolelle.

Sosiaaliset tilaisuudet sujuvat ilman stressiä, mutta joku vastoinkäyminen ystävän kanssa häiritsee elämääsi. Juttu on vaikea, etkä osaa sitä ilman apua ratkaista.

Etenkin elokuu on sinulle nautinnollista. Innostut jostakin uudesta jutusta, joten pistät kuntosikin koetukselle. Joku ei välttämättä innostu asiasta, mutta tärkeintä on, että sinulle juttu merkitsee jotakin.

Elokuu tuo mukanaan myös haasteita, jotka voivat vaikuttaa arkeesi merkittävällä tavalla. Anna tilanteiden kulkea omaa rataansa ja ratkaisuille aikaa. Muutos ei aina ole pahasta.

Houkutukset riivaavat skorpionia!

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpionit kuten Virve Rosti saavat nauttia muidenkin kuin oman rakkaansa huomiosta.
Skorpionit kuten Virve Rosti saavat nauttia muidenkin kuin oman rakkaansa huomiosta.

Tänä kesänä rakkaus nousee etusijalle varsinkin heinäkuussa. Vaikka vietät onnentäyteistä aikaa, muutoksia on ilmassa varsinkin sinkkujen elämässä. Itseluottamuksesi on pitkästä aikaa kohdillaan.

Heinäkuun alku voi työssäkäyvällä tuntua hieman takkuiselta, sillä energiavarastosi ovat miinuksen puolella. Olet kuitenkin iloinen saamastasi huomiosta, vaikka se ei tulisikaan omalta kumppanilta. Loppukesästä tilanne helpottuu ja sosiaaliset kuviot alkavat kiinnostaa erakkokauden jälkeen.

Ratkaiset erään käytännön ongelman kaikkien eduksi. Elokuu näyttää sinulle muutenkin elämän parhaat puolet ja piristyt ihan silmissä.
Innostut kesän aikana jostakin ihmisestä pelkästään fyysisesti. Sekin on sinulle varsin ominaista, mutta ei ehkä hyväksyttävissä, jos elät parisuhteessa.

Älä yritä pitää erotiikkaa tärkeimpänä asiana parisuhteessakaan. Myös yhteisten hankkeiden eteenpäin vieminen olisi nyt ajankohtaista.

Oinas heittäytyy vallattomaksi!

Oinas 21.3.–19.4.

Elastinen ja muut oinaat ovat kesän mittaan usein tyytymättömiä elämäänsä ja kaipaavat rutiineihin tuuletusta.
Elastinen ja muut oinaat ovat kesän mittaan usein tyytymättömiä elämäänsä ja kaipaavat rutiineihin tuuletusta.

Keskikesä on hieman hankala. Et ole tyytyväinen oikein mihinkään. Ennen kaikkea parisuhteesi vaatii perinpohjaista tuuletusta.
Työviikot ennen lomia sujahtavat arkisessa uurastuksessa, ja olet iltaisin lopen uupunut. Elät sen verran seesteistä aikaa ilman törsäilyjä, että säästöjäkin jää tilille.

Heinäkuun puolessa välissä alkaa tapahtua, etkä välillä tiedä, miten selvitä tilanteesta. Muutos on positiivinen. Varsinkin sinkut pääsevät nauttimaan eroottisesta ilottelusta yllin kyllin. Oletkin usein vallattomalla tuulella. Elokuun tullen rakkaasikin intoutuu mukaan menoosi ja suhteenne kukoistaa paremmin kuin aikoihin.

Rapu potee aikapulaa!

Rapu 21.6.–22.7.

Samuli Edelmann ja muut ravut pääsevät nauttimaan vasta loppukesästä vapauden riemuista.
Samuli Edelmann ja muut ravut pääsevät nauttimaan vasta loppukesästä vapauden riemuista.

Joudut kieltäytymään monesta mieluisasta asiasta, sillä olet kyynärpäitäsi myöten työn ja velvollisuuksien täyttämässä suossa. Vaali silti rakkautta. Se on sinulle nyt erityisen tärkeä juttu, koska ilman sitä et selviä uurastuksesta.

Heinäkuussa innostut jostakin uudesta, joka auttaa sinua muuttamaan arjen rutiineja. Joudut myös sen ikävän tosiasian eteen, että joku on valehdellut sinulle jo pidempään. Älä silti ala nähdä vaarapesäkkeitä kaikissa ihmissuhteissa. Niitä ei ole.

Loppukesästä pääset taas hyvään vireeseen. Olet tietyissä tilanteissa jopa turhankin vallaton. Pidä kuitenkin parisuhteestasi huolta, sillä niin on itsellesikin parasta. Kaipaat koko ajan jotakin uutta, ja sitä tulet saamaankin. Kesäsi on parhaimmillaan. Myös eroottinen minäsi kokee uuden nousukauden, kun päästät mielikuvituksesi valloilleen.

Vaaka tankkaa energiavarastojaan!

Vaaka 23.9.–23.10.

Ville Galle ja muut vaa’at joutuvat puntaroimaan parisuhteen merkitystä.
Ville Galle ja muut vaa’at joutuvat puntaroimaan parisuhteen merkitystä.

Loman tullen sinun pitäisi olla ja nauttia lähimmäistesi seurasta ja rakkaudesta, jota sinulle tarjoillaan poikkeuksellisen runsaasti. Voit olla hieman hämmentynyt saamastasi huomiosta. Sinkuille tilanne on mielenkiintoinen, sillä mukavia kumppaneita olisi tarjolla yllin kyllin.

Jos loma ei osu heinäkuulle, olet töissä kyllästynyt ja ärtyisä. Se ei ole hyvä juttu, mutta toivottavasti et tee mitään lopullista päätöstä.

Elokuun tullen kannattaa ryhdistäytyä. Tuleva syksy vaatii sinulta paljon panostusta muihinkin kuin parisuhdeongelmien ratkaisuun. Onneksi sinulla on paljon ystäviä, joille voit purkautua, sillä pinnasi katkeaa välillä ja jälki on sen mukaista.

Yritä pitää lomien lisäksi myös pidennettyjä viikonloppuja, jotta saisi energiatasosi nousemaan. Henkisesti kesä on melko hyvä, tosin voisit saada enemmänkin aikaan ihmissuhteittesi eteen.

Neitsyen tunne-elämä myrskyää!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Uuden elämän aloittanut Robin on neitsyt, joka joutuu puntaroimaan kesän aikana ystävyyssuhteitaan.
Uuden elämän aloittanut Robin on neitsyt, joka joutuu puntaroimaan kesän aikana ystävyyssuhteitaan.

Heinäkuun alussa moni asia kismittää mieltäsi, mutta älä lyö hanskoja tiskiin. Saat paljon henkistä voimaa kesäöistä, jos pääset viettämään vapaata luonnonhelmaan. Kesän aikana on hyvä ratkaista mieltä kiusanneet asiat muutamien ystävien suhteen. Päätöksenteko ei ole helppoa. Joku todellakin yritti tunkeutua liikaa reviirillesi.

Heinäkuu voi olla monella tavalla muutosaltis. Saattaa olla, että ihastut tulisesti ihmiseen, johon sinulla on ollut ennenkin tunteita. Aika vain on muuttanut teitä kumpaakin. Löydät monta ilon aihetta. Viettielämäsi on niin voimakas, että parisuhdetilanteesikin voi muuttua. Jos suhde on kuollut, se joutaa kaatopaikalle.

Elät elokuussakin sosiaalisesti hyvää aikaa. Uusia kontakteja voi tulla hyvinkin erikoisista paikoista.

Härkä muutosten pyörteessä!

Härkä 20.4.–20.5.

Upean paluun tehnyt Anna Erikson saa muiden härkien tavoin nähdä unelmiensa tulevan toteen.
Upean paluun tehnyt Anna Erikson saa muiden härkien tavoin nähdä unelmiensa tulevan toteen.

Kesäsi kulkee onnekasta ja lemmekästä rataa. Myös eräs pitkäaikainen haaveesi toteutuu. Kumppanisikin on valmis tähän muutokseen. Sinun kannattaa käyttää vapaa-aikasi itsesi uudistamiseen, myös ulkoisesti. Eteesi näet näet tulee se hetki, jota olet odottanut jopa vuosia. Anna itsellesi kunnolla aikaa sopeutumiseen.

Muutokset heijastuvat loppukesään asti. Niiden merkitys aukeaa sinulle kunnolla vasta kesän jälkeen.

Heinäkuu on hienoa aikaa. Saat ylimääräistä huomiota monelta taholta, mistä olet itsekin hämilläsi. Elämässäsi tapahtuu kesällä paljon myös urapuolella. Voi olla, että joudut vetäytymään hetkeksi yksinäisyyteen, jotta aivosi pysyisivät mukana muutoksen kelkassa.

Elokuussa jokin ystävyyssuhde voi olla jopa vaakalaudalla. Ratkaisu ei välttämättä ole sinun päätettävissäsi, mutta kannattaa yrittää selvittää tilanne järjellä ilman äkkipikaisuutta.

Jousimies ansaitsee hermoloman!

Jousimies 23.11.–21.11.

Paula Vesala ja muut jousimiehet nauttivat kirjaimellisesti yhdestä elämänsä parhaimmista kesistä.
Paula Vesala ja muut jousimiehet nauttivat kirjaimellisesti yhdestä elämänsä parhaimmista kesistä.

Tämä suvi on sinulle onnentäyteinen. Olet todella iloinen ja hyväntuulinen, mikä tarttuu myös läheisiin. Tunnet rakkauden lisääntyvän. Sinkkuna olet epäröinyt näyttää tunteitasi kiinnostuksen kohteellesi, mutta ihan turhaan.

Joudut miettimään myös työkuvioitasi, mitkä ovat monellakin tavalla vaakalaudalla. Olet kyllästynyt tai sitten töissä puhaltaa jäätävät tuulet. Elät myllerrysten aikaa, mutta onneksi unelmat antavat voimaa kestää karikot.

Ihmissuhteen rakentaminen on sinulle kesän loppupuolella tärkein juttu. Haluat rakkaaltasi paljon, mutta olet myös valmis antamaan kaikkesi. Tämä korostuu erityisesti elokuussa.

Kesääsi kuuluu jokin matka, varsinkin elokuun alku olisi sille suotuisa. Olet melko väsynyt, johtuen kovasta työmäärästä. Kun saat levättyä kunnolla, pääset kirmaamaan myös loppukesän laitumille.

Kauris stressaa turhaan!

Kauris 22.12.–19.1.

Cheek kuuluu kauriisiin, joka eivät aina osaa ottaa rennosti.
Cheek kuuluu kauriisiin, joka eivät aina osaa ottaa rennosti.

Kesällä kaikki tilanteet eivät aina miellytä sinua, mikä voi latistaa kesäfiilistäsi.  Haluaisit tehdä enemmän juttuja omaan tahtiisi ilman velvollisuuksia. Kaipaisit vapautta, mutta erityisesti kumppanisi ja muu perheesi vaatii huomiota itseensä.

Jokin muutos kotiasioissa on luvassa. Tämäkään juttu ei sinua juurikaan miellytä ja yrität niellä kiukkusi. Horoskooppisi pyytää sinua hölläämään otettasi, ja olisi hyvä oppia nauttimaan hetkistä ilman ainaista analysointia.

Kesä tulee olemaan erityisen tärkeä ihmissuhteittesi kannalta. Varaudu, että kumppanisi tekee jotakin yllättävää. Älä peittele tunteitasi, koska se ei nyt ole oikea ratkaisu. Kyllä sinäkin haluaisit ihan uusia juttuja, mutta olet arka muutoksille. Joskus on hyvä pohtia myös sitä, onko seksielämäsi liian kaavamaista. Mieti, mistä saisit uutta virtaa suviyöhön. Yritä pitää itsesi menossa mukana. Olet rakas ja tärkeä monelle, vaikka et aina sitä uskokaan.

Vesimies tekee irtioton!

Vesimies 20.1.–19.2.

Anna Puu on vesimies, joille on luvassa muutoksia parisuhdestatuksissa.
Anna Puu on vesimies, joille on luvassa muutoksia parisuhdestatuksissa.

Olotilasi on heinäkuussa leppoisa, eikä sinun kannata huolehtia pienistä takkuiluista parisuhteessasi. Hyvä fiilis kuljettaa sinua läpi kesän. Saat siitä paljon voimaa ja vahvistusta päätöksillesi. Osalle on pian edessä iso irtiotto. Sinkut saattavat siirtyä parisuhteeseen.

Välillä ihmissuhteet tuntuvat vaikeilta ja haluaisit paeta niin pitkälle kuin voit. Edessä saattaa olla välien selvittelyä. Joku turha tuttu jää elämästäsi pois.

Mielenkiintosi erääseen kiellettyyn ihmiseen ei tunnu hiipuvan millään. Jos olet sinkku ja hän varattu, voit olla varma, ettei hommasta tule yhden yön juttua kestävämpää.

Elokuussa joudut selvittelemään jotakin rahasotkua, mikä tuntuu sinusta vastenmieliseltä. Vanha velka on valitettavasti pakko vain hoitaa pois päiväjärjestyksestä, jotta pääsisit elämässä eteenpäin. Saat sitä kautta mielenrauhaan, jota kovasti tavoittelet.

Kesän loppupuolella edessäsi on elämänmuutos, jota olet kaivannut. Se voi olla uusi koti, työpaikka tai jopa uusi lemmensuhde.

Kalat kaihoaa vapaille vesille!

Kalat 20.2.–20.3.

Kalojen merkeissä syntynyt Antti Tuisku pohtii kesällä ihmissuhteidensa tilaa.
Kalojen merkeissä syntynyt Antti Tuisku pohtii kesällä ihmissuhteidensa tilaa.

Kesämielesi on kaksijakoinen, mikä syö energiaasi. Osa sinusta haluaisi olla vapaa kuin taivaanlintu ja toisaalta taas et haluaisi päästää kumppaniasi päiväksikään omiin touhuihinsa. Sinkuille vapaana liihottaminen on omiaan, mutta vakiintuneissa suhteissa se pistää periaatteet uusiin uomiin.

Heinäkuussa kannattaa olla valppaana monenlaisten tarjousten keskellä. Ne voivat liittyä jopa uuteen työtarjoukseen tai lisätienistien hankkimiseen. Älä suoraan kieltäydy, vaan pohdi yö tai kaksi vastaustasi.

Parisuhteissa elävät voisivat yrittää panostaa suhteensa piristämiseen myös erotiikan saralla. Yhteinen lomamatka, lyhytkin sellainen, saisi rutiineiksi käyneeseen arkeen uutta eloa.

Elokuu on jo seesteisempi ja silloin on hyvä huomioida vanhoja ystävyyssuhteita ja ilahduttaa vanhempia sukulaisia yllätysvierailuilla. Koska viimeksi järjestit rapujuhlat?

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!