Oho

Tällainen oli vuosi 2019 Tinderissä!

31.12.2019 07:30

Vuonna 2019 deittisovelluksissa on jälleen syntynyt lukuisia tosirakkauksia ja hieman pikaisempia romansseja. Vaikka markkinoille on tullut paljon uusia treffisovelluksia, on Tinder on yhä sinkkujen suurin suosikki. Vuoden lähestyessä loppuaan, Tinder päätti kurkistaa, millaisia trendejä seuranhakusovelluksessa on nähty viimeisten 12 kuukauden aikana.

Tutkimus paljastaa, millainen oli rakkauden kieli vuonna 2019. Profiilien tekstiosion käytetyimpiin sanoihin kuuluivat muun muassa "aito" (real), sekä trendisanat lit ja woke. Muita paljon käytettyjä sanoja olivat muun muassa "matkailu", "yhteys" ja "missio".

Muun muassa veganismi, Brexit, sekä Meghan Markle ja prinssi Harry kiinnostivat sinkkuja vuonna 2019. Myös ketodieetti, ilmastokriisi ja maratonit mahtuivat vuoden puhutuimpien aiheiden joukkoon. Viihteen saralla sinkkuja puhuttivat etenkin Game of ThronesLove Island ja Fleabag.

Vuosi 2019 oli myös hymiöiden vuosi. Pelkästään profiileien tekstiosiossa käytettiin tänä vuonna 300 miljoonaa emojia. Vuoden suosituin emoji oli facepalm, jonka käyttö kasvoi 41 prosenttia aiemmasta vuodesta.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!