Oho
AirPodeja käytetään myös seksissä.

Tähän on tultu - moni rakastelee AirPodsit korvissa!

20.06.2019 07:01

AirPods-kuulokkeet ovat toki kätevät, mutta joskus nekin on otettava korvista. Tai sitten ei. TickPickin tuore kysely paljastaa, että ihmiset jopa harrastavat seksiä AirPodsit päässä.

Peräti 17 prosenttia Airpodsien omistajista myönsi jättäneensä kuulokkeeet korviin seksin ajaksi. Valitettavasti kyselyssä ei esitetty asian tiimoilta jatkokysymyksiä, joten jää epäselväksi, mikä on kuulokkeiden rooli seksissä. Kenties molemmat osapuolet kuuntelevat omanlaistaan musiikkia aktin aikana? 

Kyselystä kävi ilmi myös muita seikkoja seksin ja musiikin välisestä yhteydestä. Countrymusiikin ystävät ovat tyytyväisimipiä seksielämäänsä, kun taas bluesin kuuntelijat kestävät pisimpään. Reggae-fanit haluavat olla päällä, mutta hiphopin ja rapin ystävät välttelevät suuseksin antamista.

Kyselyyn vastasi yhteensä yli tuhat henkeä. Tiedoista ei käy ilmi, kuinka suuri prosentti vastaajista oli AirPods-omistajia.

Lähde: TickPickMetro UK

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!