Oho

Tähän ei ole enää paluuta! Maailman ehkä eniten tatuoitu nainen, Amber Luke, vilautti kuvaa entisestä naamastaan - onko se sama henkilö?

04.06.2020 23:15

Australialainen Amber Luke, 25, on kokenut viime vuosina todellisen muodonmuutoksen. Ensin hän tatuoi koko kroppansa täyteen, sitten kasvot ja lopulta silmämunat. Lienee turha edes mainita, että hänellä on kehossaan läjäpäin lävistyksiä sekä hänen kielensä on halkaistu. Kaikki tämä on vaatinut runsaasti aikaa, kivunsietoa ja dollareita, mutta pikku hiljaa hän lienee "valmis".

Amber alkoi ottaa tatuointeja täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Kiivain vaihe alkoi viitisen vuotta sitten. Sitä ennen hän kävi varsin syvällä, henkisesti.

- 18-vuotiaana oli vakavasti masentunut ja itsemurhan partaalla. Olin kuin elävä kuollut tyttö.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Eyes White Dragon 🥀 (@ambs_luke) on

Hänen itsensä mukaan masennusdiagnoosi tuli jo yläasteikäisenä. Tatuoinnit, itsensä muuntelu sekä siitä saatu huomio on kuitenkin nostanut hänet kuopasta ylös. Tätä nykyä hänet luetaan somevaikuttajien piiriin, hänen Instagramiaan seuraa runsaat satatuhatta silmäparia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Eyes White Dragon 🥀 (@ambs_luke) on

Osa kuvamateriaalista liippaa jopa K-18 osastoa. Varsin kiinnostava kuva on Amberista ajalta ennen kasvotatuointeja. Kyllä, se on hän! 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Eyes White Dragon 🥀 (@ambs_luke) on

 

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!