Oho
Katso videot!

Täh, bussikuski suuteli nuoren humalaisen matkustajan kanssa kesken matkan - katso viraaliksi mennyt video!

24.09.2018 19:01

Netissä leviää parhaillaan video, jossa linja-auton kuljettaja suutelee teini-ikäistä matkustajaa istuessaan kuljettajan paikalla julkisessa liikkeessä Glasgow'ssa. Videon kuvanneen Leanne Mclaughlinin mukaan videolla näkyvä naismatkustaja on hänen ystävänsä. 

Tyttö, jonka kerrotaan olevan 17-vuotias, oli humalassa, kun hän yritti taivutella kuljettajan antamaan hänelle lastenlipun. Videolla matkustajan nähdään kipuavan kuljettajan syliin ja he näyttävät suutelevan toisiaan. McGill’s Buses-bussiyhtiölle työskentelevä kuljettaja pyytää tytön puhelinnumeroa ja hivelee tämän reittä. Tyttö julistaa rakkauttaan kuskia kohtaan ja hihittelee tämän sopimattomalle käytökselle.

Videota on levitetty tuhansia kertoja Facebookissa ja Twitterissä. "Joku taisi juuri menettää työnsä", Twitterissä arveltiin.

McGill’s Buses on käynnistänyt tapahtuneesta tutkinnan sen jälkeen, kun video on saanut huomiota sosiaalisessa mediassa.

– Tämä on yhtiön sisäinen asia, jota tutkitaan parhaillaan, kommentoi McGill'sin tiedottaja lyhyesti.

Lähde: Daily Mail

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Katso video!

Romugrilli: Romutransu Markus Kuotesaho kaipaa deiteille – ”Kyllä mulla hyvin s**ndaa!”

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!