Oho

"Taco pelasti henkeni!" Mies ruokaili meksikolaisravintolassa - kadulla alkoi tulitus!

26.11.2019 21:20

Arizonalainen mies sanoo meksikolaisen ruuan pelastaneen hänen henkensä. Ryan Bishop välttyi täpärästi luotisateelta, koska hän oli omistanut hetken tacon syömiselle. Bishop nautti tacolounasta ollessaan tien päällä Tucsonissa. Yhtäkkiä kuljettajan puoleiseen ikkunaan osui jotain, joka rikkoi lasin.

- Ikkunassa kuului erittäin äänekäs pamaus, hän selitti The Huffington Postin mukaan.

Bishop luuli, että ikkunaan oli osunut kivi. Hän päätti pysähtyä tarkistamaan ikkunan kunnon. Se osoittautui huonoksi ajatukseksi.

- Avasin oven, katselin ympärilleni ja silloin kuulin äänen. Pam! Pam! Pam! Hyppäsin takaisin autooni ja jatkoin matkaa.

Hän soitti paikalle poliisin. Viranomaiset löysivät auton kojelaudalta luodin. Silloin Bishop tajusi, että hän oli keskittynyt tacoon juuri silloin, kun laukaukset kuuluivat. Yleensä Bishop ajaa ikkuna auki, lepuuttaen käsivarttaan ikkunan laidalla. Juuri siitä luoti oli tullut sisään. Tällä kertaa hänen ikkunansa oli kuitenkin ollut poikkeuksellisesti kiinni, kiitos tacon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Olen melko varma, että tacon syöminen pelasti henkeni, tai ainakin käsivarteni. Ikkuna oli kiinni, koska en halunnut tacon murusien lentävän ympäriinsä.

Tucsonin poliisilaitos tutkii ammuskelua.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!