Oho
Katso kuvat!

Taas fiksu sometrendi: Haluatko sateenkaarihampaat? Katso kuvat!

26.10.2018 19:05

Somen moninaisista kauneusvillityksissä on vaikea pysyä ajan tasalla, mutta on selvää, etteivät kaikki trendit tule kestämään aikaa. Klassisen kauniit, helmenvalkeat hampaat ovat saaneet tänä vuonna väistyä uuden muoti-ilmiön, nimittäin sateenkaarihampaiden tieltä.

– Se on yleistynyt. Tätä näkee nyt kaikkialla, aina klubiympyröistä arjen työympäristöön, vakuuttaa väliaikaisia hammasvärejä valmistavan Chromin edustaja, David Silverstein.

Chrom on kuin kynsilakka, mutta hampaille. Somettajat ovatkin innostuneet värjäämään hampaitaan sellaisilla sävyillä, kuten Sunshine, Fairy Dust, Mint ja Pretty in Pink. Silversteinin mukaan sateenkaarihampaat ovat osoittautuneet suureksi hitiksi musiikkifestareilla ja Instagramissa. Hän vakuuttaa, että pian värikäs suu on yhtä arkinen asia kuin tatuoinnit.

– Kun menet töihin, kenties yksi hammas on samaa sävyä kynsilakkaasi tai hiusvärisi kanssa, hän sanoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Lakka on suunniteltu kestämään hampaissa 24 tunnin ajan, ja sen on tarkoitus kestää syömistä ja juomista. Värin saa pois harjaamalla hampaat hammastahnalla. Silvesteinin mukaan lakka on hammaslääkärien suunnittelema ja "sataprosenttisen turvallinen":

– Se ei tahraa hampaita, eikä väri ole pysyvä.

Kaikki asiantuntijat eivät ole tuotteesta yhtä innoissaan. Hammaslääkäri David Drew ei ole vakuuttunut siitä, että lakan kaikki ainesosat ovat turvallisia hampaille.

– En suosittelisi päivittäistä käyttöä ilman pitkäaikaista tutkimusta, joka osoittaa tuotteen turvallisuuden, hän pohtii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!