Oho
Katso videot!

Suvaitsevaisuuden takapajulassa Intiassa puhaltavat uudet tuulet - Miss Trans Queen sai kruununsa!

08.10.2019 21:33

LGBTQ-yhteisön asema Intiassa on edelleen heikko, mutta maan suurkaupungeissa suvaitsevaisuus on ottanut isoja askelia eteenpäin.

Yksi ilmentymä modernisaatiosta on Miss Trans Queen India, transyhteisön voimaannuttamista ajava kauneuskilpailu. Tänä vuonna kolmannen kerran pidetyn kaunueskilpailun voitti näyttävä Neetu RS.

Tatuoija

Bangaloresta kotoisin oleva kaunotar on saanut mediassa huomiota myös siksi, että hän on Intian ensimmäinen transsukupuolinen tatuointitaiteilija.

Neetu voitti New Delhissä pidetyssä finaalissa 11 muuta kilpailijaa. Kruunun Neetun päähän asetti vuoden 2018 Miss Trans Queen Veena Sendre. Kilpailun voittajana Neetu sai myös lahjakortin kauneusleikkaukseen. 

- Tämä on unelmieni täyttymys. Seuraavaksi haluan edustaa kotimaatani kansainvälisellä tasolla ja voittaa kruunun Intiaan, voittaja julisti.

Neetu toivoo voivansa inspiroida ihmisiä ja auttaa transyhteisön asemaa kotimaassaan. Seuraavaksi Neetu kilpailee Miss International Queen-kilpailussa Thaimaassa.

Lähde: Metro UK

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!