fbqSupersuosittu somehaaste sai Pieruperseenkin innostumaan – katso sarjakuvapiirtäjän huikea vastaisku! | Seiska
Oho
17.01.2019 19:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press & instagram
instagram
Supersuosittu somehaaste sai Pieruperseenkin innostumaan – katso sarjakuvapiirtäjän huikea vastaisku!
Oho
17.01.2019 19:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press & instagram

Sosiaalisessa mediassa on viikon verran kiertänyt ratkiriemukas kuvahaaste, jossa ihmiset ovat julkaisseet hulvattomia kuvapareja siitä, kuinka he ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana muuttuneet. 

Suomalaisjulkkiksista osaa ova ottaneet esimerkiksi Sauli Koskinen, Janni Hussi, Sara Forsberg, Jenny Helenius, Martina Aitolehti, Anna Perho, Marianne Kallio, Anna Puu, Rita Niemi, Essi Pöysti, Niko Nousiainen, Henry Harjusola ja lista sen kuin jatkuu…

TAUSTAA: Huhhuh, tässä on somehaasteen suurin muuttuja: Youtube-tähti Henry Harjusola muuttui teinipojasta ihailluksi kauneuskuningattareksi - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Käyttäjän @pieruperse jakama julkaisu

Oman osuutensa menestyneeseen some-haasteeseen on laittanut Instagramissa viihdyttävä Pieruperse, jonka yksinkertaiset, mutta huikeat sarjakuvat usein tarttuvatkin ajankohtaisiin aiheisiin.  Sarjakuvista on myös julkaistu kaksi kirjaa, joista viimeisin saapui kauppoihin viime vuonna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Käyttäjän @pieruperse jakama julkaisu

Ajankohtaisuuden puolesta puhuu esimerkiksi viime viikkoinen päivitys jonottamisesta, jossa viitataan Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevaan Amos Rexiin. Museon Teamlabin näyttely sulkeutui 6. tammikuuta ja tuolloin jonot olivat jopa 300 metriä pitkät.