Katso videot!

Superseksikäs tatuointimalli järkytti somessa – tatuoi omat kasvonsa!

Oho | 14.05.2018 15:48

Amerikkalainen Jessica Wilde on muutamassa vuodessa kerännyt vankan fanijoukon erityisesti sosiaalisessa mediassa. Jessica nousi kuuluisuuteen vuonna 2015, kun hän pääsi poseeraamaan arvostetun tatuointilehti Inkedin kanteen. 

Kuten arvata saattaa, upea kaunotar on itsekin tatuoitu nainen. Mallintöiden lisäksi hän kirjoittaa seksiblogia ja tekee kosmeettisia pigmentointeja, joita myös tatuoinneiksi kutsutaan.

Jessican tuoreen YouTube-videon otsikko kuitenkin järkyttää. Tatuoin omat kasvoni -nimisellä pätkällä hän nimittäin tekee itselleen pisamia. Vaikka Jessica onkin ammattilainen, ei hänen videonsa ole kerännyt ainoastaan kiitosta. 

- OMG, miksi ihmeessä tekisit itsellesi jotain tuollaista? Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet!

- Miksi teit itsellesi noin? Miksi et voinut vain tehdä pisamia meikeillä?

kat von d

Jessica ei suinkaan ole ainoa tatuointitaiteilija, joka on kokeillut taitojaan omiin kasvoihinsa. Suomessakin useasti vieraillut Kat Von Dee nimittäin tatuoi tähtiä otsaansa ja ohimoonsa. Suomalainen Sini Ariell on puolestaan tatuoinut kasvoihinsa leopardi-täpliä. 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Tässä on Pakko tanssia -kisan kohuttu miessuudelma - avovaimo seurasi imuttelua katsomossa!

Katso video!

"Tuli aika nopeasti!" - Jari-Matti Latvalalla villiä menoa povipommien kanssa: Marianne Kallio ruiskautti voimalla nesteet ulos ja rallitähti parahti - katso video!

Katso video!

Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!