Katso videot!

Suostuisitko? Tämä hotellihuone Japanissa maksaa vain euron per yö - vierailusi kuvataan nettiin!

Oho | 22.11.2019 22:33

Yksi yö japanilaisessa hotellissa maksaa euroissa alle 90 senttiä. Tarjouksessa on kuitenkin yksi juju. Vieraan koko oleskelu lähetetään suoratoistona YouTubessa.

Fukuokassa sijaitsevan Asahi Ryokanin vieraat saavat maksaa yöpymisestä 100 Japanin jeniä, mikäli he suostuvat kameroiden eteen. Idean takana on 27-vuotias Tetsuya Inoue, joka peri hotellin isoäidiltään. Hän mietti, miten saada hotellille lisää näkyvyyttä ja piristää liiketoimintaa.

- Hotellimme on hintatason halvemmasta päästä, joten tarvitsemme jotain erityistä, joka tuo meille lisäarvoa ja saa ihmiset puhumaan, hän selitti CNN:n haastattelussa.

Huone numero 8 on  varustettu kameroilla, jotka lähettävät videokuvaa hotellin YouTube-kanavalle, One Dollar Hotel. Ääntä suoratoistossa ei ole, joten vieraiden keskustelut pysyvät yksityisinä. Tempaus käynnistyi viime kuussa ja tähän mennessä neljä vierasta on tarttunut tarjoukseen.

- Nuoret eivät nykyään välitä paljon yksityisyydestä, Inoue lisää. 

Dollarin huone on toki tappiollinen, mutta tähän mennessä YouTube-kanavalle on kertynyt yli 5 000 tilaajaa. Se tarkoittaa, että Inoue voi alkaa ansaita YouTubessa mainosten avulla.

Lähde: YouTube, CNN

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Katso video!

Romutransu riisui tyllihameensa! Markus Kuotesaho selätti piinaavan kutinahelvetin – ”Munat eivät saa näkyä lehdessä”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!