Skip to main content
Snorttaisitko suklaata?

Snortattava suklaa lupaa "ekstaasin kaltaisen" vaikutuksen - lääkärit huolissaan!

Upouusi, snortattava suklaa lupaa samankaltaisen vaikutuksen kuin ekstaasi. Floridalainen yhtiö, Legal Lean, on tuonut markkinoille nenän kautta nautittavan Coco Loko -suklaan.

– Äkillinen serotoniinin syöksähdys nostaa mielialaa ja luo ekstaasin tuomaa tunnetta muistuttavan euforian, yritys mainostaa verkkosivullaan, jossa tuote on myynnissä.

Legal Leanin omistaja Nick Anderson sanoo saaneensa idean Eurooppaan pari vuotta sitten rantautuneesta villityksestä, jossa nuoret snorttasivat kaakaojauhetta. Hän uskoo vakaasti, ettei tuotetta ole tarpeen hyväksyttää lääketieteen ammattilaisilla ennen myymistä.

– En konsultoinut ammattilaisia. Periaatteessa vain seurasin, mitä Euroopassa tapahtuu. Siellä ei ole ilmennyt mitään terveysongelmia, vaikka tässä on kulunut kaksi tai kolme vuotta. Kaikki näyttää olevan hyvin, hän ilmoitti.

Asiantuntijat eivät kuitenkaan täysin jaa Andersonin mielipidettä. Se, että tuotteesta ja sen mahdollisista sivuvaikutuksista tiedetään vähän, huolestuttaa ammattilaisia.

– Lyhyt vastaus on, että emme tiedä (onko se turvallinen), sanoo tohtori Jennifer Ashton:

– Mutta on selvää, kun kyse on piristeestä, tiedämme, että sillä on fysiologisia vaikutuksia elimistöön. Se saattaa nostaa sykettä, lisätä verenpainetta, ja tietenkin se voi antaa energiaa, mutta jos puhutaan suurista annoksista, voivat vaikutukset olla merkittäviä.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!