Oho

Sieppaaja kiristi uhrin perheeltä rahaa uhkaamalla alligaattorilla!

22.05.2018 13:10

Miehen uskotaan käyttäneen alligaattoria yrityksessään kiristää rahaa kidnappaamansa miehen perheeltä. 21-vuotias uhri soitti 6. huhtikuuta perheelleen ja kertoi, että hänet oli siepattu. 

– He uhkaavat minua alligaattorilla ja he sanovat, että jos he eivät saa rahoja, he antavat minut sille ruoaksi, mies kertoi puhelussa.

Uhri sidottuna kylpyammeessa

Perheeltä vaadittiin 800 dollarin (682 euron) lunnaita miehen vapauttamisesta. Kun uhrin täti vaati todisteita siitä, että kyseessä oli tositilanne, tekijä lähetti hänelle kuvan, jossa uhri oli sidottuna kylpyammeessa. Hänen vierellään seisoi vajaan metrin mittainen alligaattori.

Connecticutin viranomaiset jäljittivät kommunikaatiossa käyetyn puhelimen Sheltonissa sijaitsevaan hotelliin, josta heidän onnistui paikantaa tekijä ja uhri. Viranomaisten mukaan uhrilla oli tupakansytyttimellä aiheutettuja palovammoja kasvoissa ja käsivarressa.

Poliisi pidätti epäillyn, joka yritti puolustautua viranomaisia vastaan suurella veitsellä.

"Todellinen vaaratilanne"

Epäilty, Isaias Garcia, 30, on kotoisin Texasista. Toistaiseksi ei ole selvää, tunsivatko tekijä ja uhri toisensa ennalta. Poliisin mukaan on kuitenkin selvää, että kyseessä on ollut todellinen vaaratilanne.

– Nuoren miehen henki oli vaarassa. Tämä ei ollut mikään vitsi, kommentoi Bridgeportin poliisi, Christopher LaMaine.

Garcia on kiistänyt syyllistyyneensä sieppaukseen, ryöstön yritykseen, vapaudenriistoon ja pahoinpitelyyn. Hän odottaa ensi kuussa pidettävää oikeudenkäyntiä poliisin huomassa.

Alligaattorin sanotaan selvinneen tilanteesta vahingoittumatta. Ympäristönsuojeluviranomaiset ottivat eläimen haltuun.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Katso video!

Mykistävät muodot! Savonlinnalaisella Pashalla, 20, on yli puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa: luomukaunotar ei itse ole tyytyväinen vartaloonsa - video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!