Oho
Nainen rahoitti luksuselämää varastetulla rahalla.

Seurapiirijulkkis varasti satoja tuhansia euroja dementoituneelta isoäidiltään - rahaa paloi matkoihin, merkkilaukkuihin ja kauneushoitoihin!

13.01.2020 14:09

Brittiläisen seurapiirikaunottaren uskotaan varastaneen dementiaa sairastavalta isoäidiltään satoja tuhansia euroja. Hän käytti varat rahoittamaan ylellistä elämäntapaansa, johon kuului aurinkomatkoja ja merkkilaukkuja.

Kaksi vuotta sitten tuolloin 38-vuotiaalla Emily Evans-Schreiberilla oli vain muutama kymppi pankkitilillään, kun häntä pyydettiin auttamaan isoäitinsä hoitamisessa. Samalla Emily sai käyttöoikeudet isoäitinsä tilille. Seuraavan kahdeksan kuukauden aikana Emily käytti 94-vuotiaan isoäidin varoja muun muassa matkusteluun, kalliisiin vaatteisiin ja esteettisiin hoitoihin. 

Lopulta Emilyn oma äiti teki tyttärestään ilmoituksen poliisille. Tiliotteet paljastivat, että isoäidin tilillä oli enää muutama tuhat euroa. Emily oli käyttänyt tililtä yli 230 000 puntaa, eli noin 269 000 euroa. Hän oli tehnyt omalle tililleen lukuisia pankkisiirtoja, joita hän oli selittänyt muun muassa laskuilla ja hoitokustannuksilla. 

Emily myönsi syyllisyytensä Northamptonin oikeudessa. Puolustus esitti lieventäväksi tekijäksi sitä, että Emily oli jättänyt isoäitinsä tilille tarpeeksi rahaa lääkkeiden ja muiden välttämättömien kulujen kattamiseksi. Oikeussalissa kerrottiin, että äskettäin kuollut isoäiti ei koskaan saanut tietää lapsenlapsensa teosta.

BBC, New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!