Seksileluostoksilla

Seksileluyritys tarjoaa alennusta kotona pysytteleville!

Oho | 02.04.2020 21:30

Pandemian aikana sosiaalinen elämä supistuu, kun ihmisiä kehotetaan pysymään sisätiloissa. Helpottaakseen yksinäisten ahdinkoa, brittiläinen seksileluyritys tarjoaa kotona pysyville alennuksen tuotteistaan. Lelumyyjä Kandid lupaa 25 prosentin alennuksen sosiaalista etäisyyttä harjoittaville, jotta he voivat kaikesta huolimatta tyydyttää seksuaaliset tarpeensa.

– Nyt kun näyttää siltä, että kotona vietetään pitkiä aikoja joko yksin tai kumppanin kanssa, pyrimme auttamaan ihmisiä löytämään uutta ajankulua. Nyt on paras mahdollinen aika rentoutua ja antaa itselleen tilaisuus leikkimielisyyteen, selittää Kandidin perustaja, Josh Morris Metro UK:lle.

Yrityksen seksuaalisen hyvinvoinnin lääkäri Elle Vooght muistuttaa myös, että itsetyydytys auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta, joita moni tällä hetkellä kokee. 

– Suosittelisin lisäämään itsetyydytyksen osaksi viikoittaista tai jopa päivittäistä itsehoitorutiinia. Itsetyydytys on todistetusti toimiva hyvinvoinnin työkalu, jolla on lukuisia terveyshyötyjä. Säännöllinen itsetyydytys voi vähentää ahdistusta, auttaa rentoutumaan, parantaa unenlaatua ja lisätä hyvän olon hormoneja. Ja lisäksi se on hauskaa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!