Oho

Seksiä varten klovniksi itsensä meikannut 19-vuotias nainen puukotti rakastajaansa kesken aktin - 11,5 vuoden vankeus!

05.05.2018 22:39

Klovniasuun pukeutunut teini puukotti rakastajaansa seksin aikana. Zoe Adams, 19, tuomittiin 11,5 vuoden vankeuteen teostaan.

Adams istui iltaa Kieran Bewickin kanssa, joka oli tuolloin 17-vuotias. Kaksikko nautti vodkaa ja kannabista, ennen kuin he päätyivät harrastamaan seksiä. Adams ilmestyi sänkyyn klovnimeikkiin sonnustautuneena. Aktin aikana Adams pyysi saada asettaa tyynyn Bewickin kasvoille, tehdäkseen seksistä "kinkympää". Nuori nainen kehotti rakastajaansa luottamaan häneen. Sitten hän puukotti miestä yhteensä viisi kertaa rintakehään, käsivarsiin ja reisiin.

– Hänellä oli timanttisilmät ja Jokerin suu, punaista huulipunala huulilla, ja hänen kätensä olivat selän takana. Hänellä oli kummallinen virne kasvoillaan, muistelee Bewick, joka sanoo pelkäävänsä klovneja:

– Hän sanoi: "Aseta tyyny kasvoillesi, luota minuun." Silloin hän puukotti minua. En tuntenut kipua, mutta tunsin verenvuodon. Tunsin keuhkoni puhkeavan ja tunsin veren suihkuavan. 

Bewick pakeni Zoeta kadulle pelkissä boksereissaan. Hän kertoi oikeudessa, että Zoe oli myös kertonut hänelle fantasiastaan "sitoa mies ja käyttää häntä uhraukseen". Oikeudessa kuultiin myös, että naisen puhelimesta löytyi häiritsevää kuvamateriaalia muun muassa verisistä sukuelimistä. Yhdessä puhelimesta löytyneistä viesteistä luki: "Vaimo leikkasi hänen peniksensä irti ja keitti sen nuudeleiden kanssa."

Adams, joka on pakkomielteisen kiinnostunut kuuluisista sarjamurhaajista, myönsi oikeudessa tekonsa tahallisuuden. Nyt nainen tulee viettämään yli vuosikymmenen kalterien takana. Häntä jäävät ikävöimään hänen lapsensa.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!