Hyppää pääsisältöön
Morsian haluaa häistään rahat takaisin.

Sekopäisin morsian koskaan? Vaatii ystävältään uusia häitä sillä tämä tuli raskaaksi ja karkasi vihille!

Morsiamilla on välillä kovat vaatimukset morsiusneidoilleen. Eräs morsian uskoo vakaasti, että hänen morsiusneitonsa on hänelle uudet häät velkaa, koska hän kehtasi tulla raskaaksi ja mennä itsekin naimisiin. 

Nimettömänä pysytellyt nainen jakoi Redditissä hurjan tarinansa. Puolitoista kuukautta naimisissa ollut nainen kertoi, että hänen hääpäivänsä suunnittelemiseen kului kolme vuotta. 

Nimimerkki IgnoredBride kertoi, ettei hän aluksi meinannut antaa sinkkuelämää viettävälle morsiusneidolleen avec-kutsua.

Tämä loukkaantui asiasta, olihan häihin vielä vuosia aikaa ja häneen elämäntilanteensa voisi vielä muuttua. Niin kävikin. Ennen hääpäivän koittamista, morsiusneito tuli raskaaksi ja avioitui lapsensa isän kanssa.

Anna oli pitkällä raskaana, eikä hän peitellyt sitä. Olemme molemmat melko nuoria (25) ja mieheni kulttuurissa raskaaksi tuleminen ennen kahdenkympin loppupuolta, olit sitten naimisissa tai et, tarkoittaa periaatteessa teiniraskautta: Hänen tilansa  veti siis paljon huomiota puoleensa, tuore vaimo päivittelee:

- Kun Anna ja hänen miehensä menivät tanssilattialle, kaikkien katseet olivat heissä. 

Morsiamen mukaan kukaan ei puhunut häissä mistän muusta, kuin Annan raskaudesta. Loppuhuipennuksena Annan ystävä päätyi pelehtimään morsiamen veljen kanssa, joka paljastui illan päätteeksi homoseksuaaliksi. Morsian sanoo murtuneensa kyyneliin omissa juhlissaan.

- En edes osallistunut seuraavan aamun brunssille. En voi edes katsoa kuvia juhlista ilman, että alan itkeä. Haluaisin saada toisen tilaisuuden tehdä häät kunnolla, hän jatkaa.

Vaatimus

Morsian lisää, että häät maksoivat noin 35 000 euroa. Nainen kokeekin, että Anna on tuon summan hänelle velkaa, koska hän pilasi häät. Hän uskoo, että Anna jätti hänet tahallaan varjoonsa, kostona vuosien takaisesta avec-riidasta.

- En ole bridezilla, bridezilla lisäsi:

- Mutta nämä juhlat tuntuivat juhlistavan Annan avioliittoa. Juhliin kului paljon vaivaa ja rahaa, ja tämä raskaaksi suunnittelematta tullut ja naimisiin hetken mielijohteesta mennyt henkilö pääsi nauttimaan työni hedelmistä. Tunnen rehellisesti, että Anna on minulle häät velkaa.

Lähde: Mirror

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!