fbq
Oho
20.12.2019 15:10
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus, All over press
Melkein kuin eMilia
Sehän on Emilia Bottas! Eikä ole, vaan naantalilaiskaunotar Julia - yhdennäköisyys hämmästyttää: "Viimeksi laivalla tultiin kysymään, että olenko!"
Oho
20.12.2019 15:10
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus, All over press

Marras-joulukuussa F1-kuljettaja Valtteri Bottaksesta eronnut urheilijakaunotar Emilia Bottas (os. Pikkarainen) on nähty usein Naantalissa. "Emilia" on bongattu myös risteilyltä ja milloin mistäkin. Tosi asiasssa moni Emilian nähnyt kansalainen on kuitenkin havainnut naantalilaisen Julian, 32. 

Katsopa näitä kuvapareja Juliasta (vasemmalla) ja Emiliasta (oikealla). Ei tosiaan ole ihme, että moni on erehtynyt henkilöstä! 

dd
dd

Julia kertoo, että yleensä keskustelut tuntemattomien kanssa menevät tähän tapaan: "Vitsi, että sä muistutat jotain.....sitä EMILIA BOTTASTA!"

- Viimeksi laivalla tultiin kysymään, että olenko (Emilia Bottas). Olen kuitenkin vain kynsien tekijä Naantalista, Julia nauraa.

Julia kertoo, että hänet ja Emilian erottaa ainakin kaksi ulkoista seikkaa.

- Hän on minua varmaan vähän pitempi.. ainakin kuvissa näyttäisi siltä. Sitten mulla on tukanväri vaihtunut aina välillä, nyt on tummat hiukset. On tosin ollut myös blondi! 

Siinä missä Emilia ratsastaa, Julia tekee hienoja kynsiä. Tässä muutama työnäyte.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »