Oho

Se ei ollutkaan ghostaus! Australialaisnaisen nettideitti vastasi viestiin kahdeksan ja puolen vuoden jälkeen: "Piti päivittää puhelin"

06.03.2020 10:35

Ghostaaminen lienee jokaiselle nettideittailua kokeilleelle tuttu ilmiö. Kun australialaisen Sallyn viestittelykumppani yhtäkkiä lakkasi vastaamasta, ei hän uskonut kuulevansa tästä enää. Sally jakoi hiljattain kuvakaappauksen keskustelusta, joka sai yllättäen jatkoa pitkän tauon jälkeen. Viestinvaihto vei nimittäin noin kahdeksan vuotta! 

Alun perin viestittely alkoi 17. heinäkuuta 2011. Tuolloin Sallylle entuudestaan tuntematon mies otti häneen yhteyttä.

– Hei kaunotar, miten menee, mies kirjoitti.

Sally lähetti oman vastauksensa kolme päivää myöhemmin.

– Hei, hyvin kiitos. Mitä olet puuhaillut?

Lupaavasta alusta huolimatta miehestä ei enää kuulunut. Sally oli jo unohtanut koko miehen, kun hänen puhelimeensa kilahti uusi viesti.

– Heippa, sain juuri viestisi. Minun on pitänyt tehdä puhelimeeni päivitys. Siitä on pitkä aika, mies kirjoitti kahdeksan vuoden ja seitsemän kuukauden tauon jälkeen.

Kuvakaappaus, joka on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja kymmeniä kommentteja, on naurattanut somettajia. Erityisesti miehen laiska tekosyy on herättänyt hilpeyttä.

– Pidetään hiljainen hetki Sallylle, joka sai tänä aamuna vastauksen mieheltä, joka joutui odottamaan puhelimensa päivittymistä kahdeksan vuotta ja seitsemän kuukautta, Instagramissa veisteltiin.

– Hän esittää vaikeasti tavoiteltavaa, toinen naureskeli.

News.com.au

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!