Oho

Sankarit! Uimaritytöt pelastivat luonnonvaraisen preeriakoiran varmalta hukkumiselta Coloradossa

09.10.2019 14:30

Flatiron Swimming-uimajoukkue oli harjoittelemassa Arapahoen YMCA: ssa Lafayettessa, kun teini-ikäiset Teagan Mayer ja Grace Keogh huomasivat preeriakoiran uima-altaan pohjalla. Päävalmentaja Wolfgang Dittrich kertoo, että Mayer hyppäsi veteen ja toi preeriakoiran pintaan. Tämän jälkeen hän ja Keogh suorittivat eläimelle vuorotellen paineluelvytystä.

Dittrich myöntää olleensa epäuskoinen, kun eläin alkoi liikkua. Kun tytöt nostivat preeriakoiran jaloilleen, eläin yski vettä ja juoksi tiehensä.

- Joskus tuntuu, että tämä sukupolvi on saanut huonon maineen, mutta he tekevät paljon kiitettäviä ja voimaannuttavia tekoja.

Colorado Parks and Wildlifen edustaja Jason Clay tosin muistuttaa, että virasto ei suosittele villieläinten elvyttämistä.

- Silloin on parasta soittaa paikalliselle eläinviranomaiselle. Älä koske villieläimiä tai ruoki niitä.

Lähde: UPI

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!