Oho
Salama iski mieheen.

Salama iski lääkäriin - tajusi asian vasta muutaman päivän kuluttua!

25.07.2019 16:33

Wyomingissa, Yhdysvalloissa asuva lääkäri Paul Beaupre oli hakemassa poikaansa lentokentältä, kun myrsky alkoi. Mies etsi autoaan terminaalin parkista, kun hän näki välähdyksen. Kesti kaksi päivää, ennen kuin hän tajusi, että häneen oli iskenyt salama!

- Seuraava asia, jonka muistan, on että heräsin asfaltilta, hän muistelee.

Kotiin

Jostain syystä Paul ajatteli, etteivät hänen vammansa vaatineet sairaalavisiittiä. Kaksi päivää myöhemmin hän tunsi kipua kasvoissaan ja rinnassaan. Beaupre hakeutui sairaalaan, jossa todettiin, että hänen nenänsä, leukansa ja kolme kylkiluuta olivat murtuneet. Korkea kreatiinikinaasitaso kieli lääkäreille, että Beaupreen oli iskenyt salama. 

Beaupre on sittemmin toipunut ja palannut hoitamaan omia potilaitaan. Hän kuitenkin hämmästelee yhä onnettomuuttaan, erityisesti siksi, että myrsky tuntui olleen jossain kaukana. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Yhdysvalloissa on todettu keskimäärin 27 salaman aiheuttamaa kuolemantapausta joka vuosi.

Lähde: Fox News

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!