Oho

Sairastuneet linnut löysivät onnen kolmen kimpasta!

22.08.2017 20:03

Kaksi lintua kärsii harvinaisesta sairaudesta, jonka vuoksi niillä ei ole sulkia. Kaljut kaijaset ovat kuitenkin löytäneet lohdun rakkaudesta. Nyt Lemon ja Indi ovat päättäneet piristää suhdettaan, tuomalla kuvioihin myös kolmannen osapuolen.

Lemonin ja Indin omistaja, Floridassa asuva Fabiana Guagliardo, sanoo rakastavaisten olevan erittäin läheisiä. Hänen mukaansa Indi suhtautuu suojelevasti kaikki höyhenensä menettänyttä Lemonia kohtaan.

– Jos Lemonilla on huono päivä, ei Indi poistu hänen rinnaltaan, eikä hän koskaan kulje kauas häkistä, sillä hän tietää ettei Lemon kykene lentämään, Guagliardo kertoo.

– Lemon huutaa kuin hullu, jos ei hänellä ole näköyhteyttä Indiin.

Hiljattain Fabiana adoptoi kolmannen samasta sairaudesta kärsivän linnun, Rhean. Guagliardo myöntää pelänneensä, että Rhea tuntisi olonsa kolmanneksi pyöräksi. Naisen yllätyksekseksi rakastavaiset kuitenkin ottivat Rhean osaksi romanssiaan. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Kaikki voittavat

Itse asiassa Rhea täydensi lintuparin suhdetta. Kun Indi alkoi lähentyä Rhean kanssa, sai huonokuntoisempi Lemon tarvitsemaansa lepoa.

– Rhea on terve, onnellinen ja hyvin rakastunut. Suhde on täydellinen juuri nyt. Rhea ja Indi ovat hyvä pari, he viettävät koko päivän yhdessä ja ovat jatkuvasti liikenteessä, omistaja hehkuttaa.

– He molemmat ovat erittäin aktiivisia. Lemon taas on paljon laiskempi, joten tilanne hyödyttää myös häntä äärettömän paljon. Hän saa nyt levätä ja nukkua enemmän. Indi huolehtii hänestä kuitenkin edelleen koko ajan ja pitää hänet lämpimänä öisin.

 

#whatup ??

A post shared by Rhea The Naked Birdie & Lucky (@rhea_thenakedbirdie) on

 

???

A post shared by Three Special Lovebirds (@my_special_bird) on

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!