Oho
Katso kuva!

Sairaanhoitajan vulva-hengityssuojain levittää iloa!

02.04.2020 22:30

Australialainen sairaanhoitaja haluaa levittää ympärilleen iloa synkkinä aikoina. Niinpä Lulu Geraghty, 42, puki töihin ylleen hengityssuojaimen, joka näyttää vulvalta.

Brisbanessa asuva Geraghty virkkaa vapaa-ajallaan vulva-hattuja ja pannumyssyjä. Kun synkkä ilmapiiri työpaikalla kävi sietämättömäksi, hän päätti yhdistää työn ja harrastuksen. 

– Kotonani sattui lojumaan ylimääräinen vulva, joten läimäisin sen naamalleni huumorin nimissä. Se tuntui keventävän tunnelmaa. En halua vähätellä koronaviruksen vakavuutta, mutta mielestäni meidän on myös osattava myös pitää hauskaa, hän kertoi Metro UK:lle. 

Geraghty painottaa, että kyseessä on humoristinen muotituote, joka ei täytä lääketieteellisiä vaatimuksia. Hän kuitenkin uskoo, että näyttävä maski "varmasti auttaa" sosiaalista etäisyyden pitämisessä. 

Lulu alkoi virkata vulvia vuonna 2017 edistääkseen naisten kehopositiivisuutta. YouTubessa video, jossa hän opastaa muita virkkaamisessa, on kerännyt lähes 100 000 katsojaa.

– Halusin murtaa tabuja. Naiset tuntevat ahdistusta oman vulvansa ulkonäöstä... Minä virkkaan niistä tahallani röpelöisiä, epäsymmetrisiä ja karvaisia. Jokainen on erilainen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vulva Tea Cosies (@lulugeraghty) on

Lähde: Metro UK, Instagram

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!