Oho
Katso kuva!

Sairaanhoitajan vulva-hengityssuojain levittää iloa!

02.04.2020 22:30

Australialainen sairaanhoitaja haluaa levittää ympärilleen iloa synkkinä aikoina. Niinpä Lulu Geraghty, 42, puki töihin ylleen hengityssuojaimen, joka näyttää vulvalta.

Brisbanessa asuva Geraghty virkkaa vapaa-ajallaan vulva-hattuja ja pannumyssyjä. Kun synkkä ilmapiiri työpaikalla kävi sietämättömäksi, hän päätti yhdistää työn ja harrastuksen. 

– Kotonani sattui lojumaan ylimääräinen vulva, joten läimäisin sen naamalleni huumorin nimissä. Se tuntui keventävän tunnelmaa. En halua vähätellä koronaviruksen vakavuutta, mutta mielestäni meidän on myös osattava myös pitää hauskaa, hän kertoi Metro UK:lle. 

Geraghty painottaa, että kyseessä on humoristinen muotituote, joka ei täytä lääketieteellisiä vaatimuksia. Hän kuitenkin uskoo, että näyttävä maski "varmasti auttaa" sosiaalista etäisyyden pitämisessä. 

Lulu alkoi virkata vulvia vuonna 2017 edistääkseen naisten kehopositiivisuutta. YouTubessa video, jossa hän opastaa muita virkkaamisessa, on kerännyt lähes 100 000 katsojaa.

– Halusin murtaa tabuja. Naiset tuntevat ahdistusta oman vulvansa ulkonäöstä... Minä virkkaan niistä tahallani röpelöisiä, epäsymmetrisiä ja karvaisia. Jokainen on erilainen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vulva Tea Cosies (@lulugeraghty) on

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nainen! Älä aja viiksikarvojasi vaan osallistu Movemberiin!

Katso video!

Sauli Niinistö paljastaa: Tämän takia keihäänheitto vaihtui kuulantyöntöön!

Katso video!

TIS-Iltarovio: Valto romahti Miran seksihurjastelujen paljastuttua - ei kertonut syrjähypyistä vanhemmilleen!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!