Oho
Katso kuva!

Sairaanhoitajan vulva-hengityssuojain levittää iloa!

02.04.2020 22:30

Australialainen sairaanhoitaja haluaa levittää ympärilleen iloa synkkinä aikoina. Niinpä Lulu Geraghty, 42, puki töihin ylleen hengityssuojaimen, joka näyttää vulvalta.

Brisbanessa asuva Geraghty virkkaa vapaa-ajallaan vulva-hattuja ja pannumyssyjä. Kun synkkä ilmapiiri työpaikalla kävi sietämättömäksi, hän päätti yhdistää työn ja harrastuksen. 

– Kotonani sattui lojumaan ylimääräinen vulva, joten läimäisin sen naamalleni huumorin nimissä. Se tuntui keventävän tunnelmaa. En halua vähätellä koronaviruksen vakavuutta, mutta mielestäni meidän on myös osattava myös pitää hauskaa, hän kertoi Metro UK:lle. 

Geraghty painottaa, että kyseessä on humoristinen muotituote, joka ei täytä lääketieteellisiä vaatimuksia. Hän kuitenkin uskoo, että näyttävä maski "varmasti auttaa" sosiaalista etäisyyden pitämisessä. 

Lulu alkoi virkata vulvia vuonna 2017 edistääkseen naisten kehopositiivisuutta. YouTubessa video, jossa hän opastaa muita virkkaamisessa, on kerännyt lähes 100 000 katsojaa.

– Halusin murtaa tabuja. Naiset tuntevat ahdistusta oman vulvansa ulkonäöstä... Minä virkkaan niistä tahallani röpelöisiä, epäsymmetrisiä ja karvaisia. Jokainen on erilainen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vulva Tea Cosies (@lulugeraghty) on

Lähde: Metro UK, Instagram

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!