Oho
Katso videot!

Saammeko esitellä: Palleja hivelevä innovaatio kylpyhuoneeseen eli Testicuzzi!

23.10.2019 21:29

Mikäpä sen ihanampaa kuin rentouttava kylpy rankan päivän päätteeksi? Koska valitettavan moni yhä mieltää kynttilöin valaistut vaahtokylvyt naisten etuoikeudeksi, on machomiehille räätälöity heidän näköisensä spa-kokemus. Kiveksille tarkoitettu miniporeamme, Testicuzzi, on ehtinyt jo saanut huippuarvostelut asiakkaiden joukossa.

Toinen tuotteen luojista, Pride Smith, kertoo Metro.co.uk:ssa, että kaikki sai alkunsa kaverusten välisestä vitsistä.

- Kaikki sai alkunsa asuntoveneellä kaksi kesää sitten käydystä keskustelusta, jossa puitiin trendejä opiskelijoiden joukossa. Keskustelussa nousi esiin ilmiö, jossa miehet laittavat kiveksensä vedellä täytettyyn mukiin ja pyytävät tyttöystäviään puhaltamaan veteen kuplia pillillä. Liikekumppanini Ryan, joka oli mukana keskustelussa, soitti minulle nauraen ja totesi, että meidän pitäisi tehdä poreamme kiveksille.

Testicuzzissa penis asetetaan lepäämään tyynylle, kun kivekset upotetaan lämpimään veteen. Akkukäyttöisen laitteen suutin tuottaa lempeitä kuplia.

- He, jotka ovat käyttäneet sitä, ovat kuvailleet sitä maagiseksi kokemukseksi. He todella rakastavat sitä tunnetta. Se on kiveksille mukava, virkistävä ja rentouttava kokemus, Pride kehuu.

Tällä hetkellä tuotetta on tarjolla vain yhdessä koossa, mutta Priden mukaan se soveltuu lähes kaikille kiveksille.

- Tutkimme paljon kiveksiä ja keskivertokokoa. Peniksen koko vaihtelee miehestä mieheen paljon, mutta kivesten koko on itse asiassa ​​melko yhdenmukainen kautta linjan.

Tarjolla on kolme eri väriä; musta, valkoinen, sekä 14 karaatin kullalla pinnoitettu versio, jolla on hintaa lähes 9000 euroa. 

Lähde: Metro.co.uk

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!