Ruotsinsuomalainen Satu, 37, on ollut raskaana 13 vuotta putkeen – ”Läheiset pelkäsivät henkeni puolesta!”

Oho | 27.11.2020 20:42

Tukholman esikaupunkialueella asuva Satu Gonzalez on yksi Ruotsin suosituimmista bloggaajista. Lisäksi hänellä on Instagramissa lähes neljännesmiljoona seuraajaa.

Kirjoitukset ja valokuvat kertovat Sadun erikoisesta perhearjesta, sillä hänellä on yhdeksän lasta ja kymmenes tekee jo tuloaan.

– Suurin unelmani on aina ollut suurperhe, Satu hymyilee.

Hän on ollut raskaana yhteen menoon jo kolmetoista vuotta.

– Tieni suurperheen äidiksi on ollut raskas. Eräässä vaiheessa läheiset pelkäsivät jo henkenikin puolesta.

Ruotsissa asuvan Sadun ja Andreasin yhdeksänlapsinen suurperhe kasvaa jälleen ensi vuoden alussa. Sadun vanhemmat ovat suomalaisia.
Ruotsissa asuvan Sadun ja Andreasin yhdeksänlapsinen suurperhe kasvaa jälleen ensi vuoden alussa. Sadun vanhemmat ovat suomalaisia.

Lue myös: ”Olen immuuni ehkäisymenetelmille!” Alexis, 39, synnytti 11 lasta puolentoista vuoden välein: ”Olemme tottuneet vinoiluun!”

Satu oli alle kouluikäinen, kun hän ilmoitti äidilleen haluavansa isona kahdeksan lasta.

– En oikein tiedä, mistä haave tuli, sillä minulla itselläni on kolme sisarusta. Isomummullani on seitsemän lasta. Ehkäpä mietin, että laitan yhden paremmaksi!

Vartuttuaan aikuiseksi Satu tapasi nykyisen puolisonsa Andreaksen. Satu päätti, että unelma suurperheestä laitetaan heti alulle.

– Mieheni Andreaksen mielestä kolme lasta olisi kivan kokoinen perhe. Vastasin, että katsotaan nyt miten tässä käy, Satu hymähtää.

Lue Sadun raskaasta tiestä suurperheen äidiksi tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Sadun albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!