Oho
Katso videot!

Run Bacchus-tapahtuma Isossa-Britanniassa yhdistää maratonin ja viinin siemailun!

04.09.2019 17:05

Viininystävien suosikkiurheilutapahtuma tekee taas tuloaan. Vuotuinen viinimaraton, Run Bacchus, järjestetään 8. syyskuuta Dorkingissa, Englannissa. Tuhansien odotetaan jälleen kokokoontuvan maan suurimman viinitilan, Denbies Wine Estaten tiluksille, jossa he juoksevat joko täys- tai puolimaratonin viiniä siemaillen.

Reitillä on tänä vuonna viisi virkistäytymispistettä, joissa tarjoillaan englantilaisia viinejä. Tarjolla on myös ruokaa, alkoholittomia virvokkeita ja viihdeohjelmaa. Tänä vuonna vähemmän urheilullisia osallistujat on huomioitu lyhyemmällä, kymmenen kilometrin lenkillä, jonka voi suorittaa myös kävellen. Maaliviivan takana odottavat juhlat, joissa tarjoillaan grilliruokaa ja tietenkin lisää viiniä.

Tapahtumajärjestäjä Mike Gratton vakuuttaa, että kyseessä on koko perheelle sopiva tapahtuma, jonne voi tulla nauttimaan vaikkapa pelkästä ilmapiiristä.

– Koko päivä on täynnä festivaalihumua ja se sopii kaikille nuorista vanhoihin ja urheilijoista amatööreihin. Kilpailu sopii täydellisesti heille, jotka haluavat nauttia upeista ulkona kaikkein täydellisimmällä tavalla.

Juoksuun osallistuvien määrä on rajoitettu 2750 henkeen ja järjestäjien mukaan kilpailupaikat myydään aina loppuun.

Lähde: Metro UK

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!