fbqRiittääkö kuntosi maailman vanhimman naiskehonrakentajan arkitreeniin? 81-vuotias Ernestine näyttää mallia - video! | Seiska

Riittääkö kuntosi maailman vanhimman naiskehonrakentajan arkitreeniin? 81-vuotias Ernestine näyttää mallia - video!

Oho | 17.07.2017 18:31

81-vuotias Ernestine Shepherd on maailman vanhin naispuolinen kehonrakentaja. Neito laittoi nuoremman juontajan kunnon koetukselle, vieraillessaan Steve Harveyn ohjelmassa.

Ernestine herää joka aamu puoli kolmelta. Hän aloittaa aamunsa juoksemalla 16 kilometrin lenkin. Sen jälkeen hän suuntaa salille. Vuonna 2011 Baltimoresta kotoisin oleva nainen pääsi Guinnessin maailmanennätyksiin maailman vanhimpana kilpailevana kehonrakentajana. 

Keskiviikkona Ernestine istui Harveyn haastateltavaksi Little Big Shots: Forever Young-ohjelmassa. Urheilullinen nainen ei kuitenkaan jaksanut kauaa istua paikoillaan, ennen kuin hän haastoi Harveyn kuntokisaan. Kaksikko otti toisistaan mittaa lankuttamalla ja punnertamalla. Pettämättömästä tyylistään tuttu Ernestine teki sen vieläpä koroissa.

– Nämä ovat treenikenkäni. Minä treenaan koroissa, nainen esitteli piikkikorkojaan.

Ernestine antoi punnerruksissa Harveylle etumatkaa nostamalla toisen jalkansa lattiasta. Harvey selvisi kymmenisen punnerrusta, ennen kuin hän luovutti. 

– Sinä todella motivoit minua. Minun on laitettava itseni kuntoon, hengästynyt juontaja totesi.

Lähde: The Huffington Post, The Independent

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!