Oho

Rehellinen työntekijä ilmoitti pomolleen, että kolmen kimppa menee töiden ohi - näin pomo reagoi!

19.10.2017 21:02

Ross, fuksiopiskelija Newcastlen yliopistossa, on noussut jonkin sortin somejulkkikseksi - kiitos hänen tapahtumarikkaan viikonloppunsa. Ensinnäkin, hän sai uuden työpaikan Filthy's-baarista. Toiseksi, hän pääsi kokeilemaan kolmen kimppaa. Kolmanneksi, hän osoitti olevansa harvinaisen rehellinen mies.

Ilmeisesti tilaisuus kolmen kimppaan tarjoutui harmillisesti juuri ennen Rossin ensimmäisen työvuoron alkua. Niinpä hän oli vaikean päätöksen edessä. Koska Ross on tyypillinen nuori mies, oli kolmen kimppa hänelle tärkeämpi prioriteetti kuin työt. Hän päätti kokea elämänsä ensimmäisen kolmen kimpan kahden viehättävän naisen kanssa, kenties työpaikkansa kustannuksella. 

Ross on kuitenkin rehellinen mies, joten sen sijaan, että hän olisi keksinyt tekosyitä, hän päätti kertoa uudelle pomolleen totuuden.

– Tiedän, että ensimmäinen työvuoroni on huomenna, mutta toin juuri Digi-klubilta kaksi naista opiskelija-asuntolalleni, joten en ehdi koulutukseen kymmeneltä aamulla. Näytät itsekin köyrijältä, joten toivottavasti ymmärrät tilanteeni, herrasmies tekstasi pomolleen vähän ennen neljää aamuyöllä.

– Jos et ymmärrä, niin kiitos tästä mahdollisuudesta, mutta miehen on tehtävä, mitä miehen on tehtävä.

Ilmeisesti Filthy's suhtautuu työntekijöidensä seksielämään suhteellisen rennosti. Rossin esimies, Stephen, suostui kuittaamaan asian sillä, että Ross tarjoaisi muille työntekijöille lounaan. 

– Ross voi hyvin ja hän on yhä keskuudessamme, Stephen paljasti.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!