Hyppää pääsisältöön

Rastat ovat jumalan siunaus - mies ei ole pessyt hiuksiaan vuosikymmeniin!

Useimmat meistä pesevät hiuksensa monta kertaa viikossa, mutta ei Sakal Dev Tuddu. 63-vuotias intialaismies ei ole "kaikkivaltiaan käskystä" pessyt hiuksiaan viime 40 vuoden aikana kertaakaan.

Mies sanoo jumalan käskeneen häntä olemaan myös leikkaamatta tukkaansa, joten nykyään hänen yli 180-senttinen kuontalonsa on rajusti rastoittunut. Todistaakseen sitoumuksensa jumalan sanaan, herra Tuddu luopui aikanaan shampoon lisäksi myös alkoholista ja tupakasta.

Parantaja

Naapurustossaan Mungerissa hänet tunnetaan kunnioitusta ilmaisevalla lempinimellä Mahatma Ji. Hän toimii parantajana ja ihmiset matkustavat kaukaa tapaamaan häntä. Hän tarjoaa muun muassa hedelmällisyyshoitoja.

Sakal Dev asuu yhdessä vaimonsa, kolmen poikansa ja kolmen tyttärensä, sekä seitsemän lapsenlapsen kanssa. Hän vakuuttaa, ettei vaimolla ole ongelmaa hänen hiustensa suhteen. Lähtiessään ulos mies suojaa hiuksensa valkoisella liinalla, sillä muuten ne laahaisivat maata.

Sakal Dev ei ole maailman pisimpien rastojen haltija. Ennätys kuuluu Floridassa asuvalle Asha Mandelalle, jonka hiukset olivat vuonna 2018 mitattaessa 34 metriä pitkät.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!