fbq
Oho
08.08.2019 12:34
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Yritys tarjoaa unelmatyötä.
Rakastatko tuhlaamista? Tämä työ on sinua varten - lue lisää!
Oho
08.08.2019 12:34
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Yleensä shoppailurahojen eteen on tehtävä töitä, mutta mitä jos itse shoppailu kävisikin työstä? Yhdysvaltalainen verkkosivusto etsii shoppailuasiantuntijaa, eikä työ kuullosta lainkaan hassumalta. 

RetailMeNot.com antaa tehtävään valitulle 5 000 dollaria (4 484 euroa) käytettäväksi viikon sisään. Lisäksi hän saa nauttia ostosten lomassa noin 45 euron arvoisesta ravintolalounaasta joka päivä. Koko budjettia ei kuitenkaan pääse tuhlaamaan oman suosikkimerkin liikkeeseen, sillä asiantuntijan on tehtävä ostoksia vähintään viidessä RetailMeNotin nimeämässä verkkokaupassa ja kivijalkamyymälässä. Asiantuntijan tulee myös olla perehtynyt erilaisiin säästötaktiikoihin, sekä osata hyödyntää shoppailussaan kuponkeja, promokoodeja ja muita tarjouksia.

Vaatimukset

Yrityksen etsimä shoppailuasiantuntija on täysi-ikäinen, ajokortin omistava henkilö, joka "rakastaa laittaa rahaa palamaan" ja jolta löytyy vähintään kahden vuoden shoppailukokemus netistä ja ostoskeskuksista. Luonnollisesti hänellä tulee myös olla työlupa Yhdysvalloissa. Haku päättyy perjantaina 9. elokuuta. 

Lähde: RetailMeNot.com

Tilaa Seiskan uutiskirje! »