Oho
Katso kuvat!
Superlihava nainen ja aviomies-Sean

Rakas, sinusta on tullut superpullukka! Brittipari tapasi nettipelissä ja rakastui - mykistävä määrä liikakiloja vaimolla ei haittaa avioelämää!

29.05.2019 15:02

Tanskalainen Amelia ja britti Sean tapasivat vuosikymmen sitten verkon välityksellä. Molemmat pelasivat suosittua nettipeliä, ja muodostivat virtuaalimaailman kautta suhteen. Myöhemmin he tapasivat kasvotusten, ja se oli menoa.

Amelia jätti kotimaansa ja muutti Isoon-Britanniaan. Pariskunta asuu Hertfordshiressa, Englannissa. 

superlihava

Muuten he ovat kuin ketkä tahansa pariskunta, mutta Amelian kokoa on vaikea olla huomaamatta.
Hän on superlihava.

Aviomies-Sean on puolestaan normaalikokoinen. Avio-onni on kestänyt jo pitkään, ja kaikki ovat hyväksyneet heidät sellaisina kuin he ovat - paitsi  Seanin isä, johon välit katkesivat avioliiton myötä.

superlihava

On selvää, että Amelian ylipaino on terveysriski, ja hän tietää sen itsekin. Varmaa on sekin, että Amelia on saanut kuulla painostaan sekä tutuilta että tuntemattomilta. 

Sen sijaan, että Amelia murehtisi kokoaan, hän kantaa itsensä ylpeydellä. Se on myös onnistuneen avioliiton resepti: rakasta itseäsi!

superlihava

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!