Skip to main content
Sumopainija tuomittiin pahoinpitelystä.

Raju riita karaokebaarissa: sumopainimestarille tuomio pahoinpitelystä - ura ohi!

Jos joku suhtautuu karaokeen vakavammin kuin suomalainen, niin japanilainen. Kenties tästä syystä entinen sumo-mestari ajautui hänen uransa päättäneeseen riitaan karaokebaarissa.

Harumafuji Kohei, 33, on tuomittu maksamaan 500 000 jeniä (3725 euroa) Takanoiwa Yoshimorille, 27, aiheuttamistaan vammoista. Kaksikon riita sai alkunsa karaokebaarissa Fukuokassa, Etelä-Japanissa.

Harumafuji suutahti, kun nuorempi painija oli katsonut hänen puhelintaan, ja alkoi hakata tätä karaokelaitteen kaukosäätimellä. Takanoiwa vietiin sairaalaan, jossa lääkärit pelkäsivät miehen kallon murtuneen. Tutkimukset paljastivat, etteivät vammat olleet yhtä vakavia kuin aluksi pelättiin. Takanoiwa joutui kuitenkin viettämään kolme päivää sairaalassa ja jättämään turnauksen väliin.

Välikohtaus sattui viime marraskuussa, jolloin Harumafuji joutui eroamaan skandaalin takia. Viime viikolla hän sai kuulla tuomionsa pahoinpitelystä.

– Tämän tapauksen vuoksi elämäni Harumafujina tulee nyt olemaan huomattavan erilainen, kuin olin ajatellut, mies kommentoi tuomion kuultuaan:

– Rehellisesti sanottuna, tunnen mielipahaa, mutta otan täyden vastuun teostani.

Harumafuji aloitti ammattimaisen sumo-uraansa vuonna 2001.

Lähde: Sky News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!