fbq
Oho
06.08.2019 11:32
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: All Over Press
Mies kehotti naisia hankkiutumaan raskaaksi.
Radiojuontaja kehotti naisia "kuuntelemaan luontoäitiä" ja hankkimaan lapsia nuorena: seksistinen viesti suututti somen!
Oho
06.08.2019 11:32
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: All Over Press

Freedomain Radion juontaja on aiheuttanut kuohuntaa sosiaalisessa mediassa kehotettuaan naisia ​​"kuuntelemaan luontoäitiä" ja hankkiutumaan äideiksi nuorella iällä. Stefan Molyneux jakoi neuvojaan Twitterissä, ja hänen seksistinen viestinsä meni nopeasti viraaliksi.

– Leidit, 30-vuotiaana 90 prosenttia munasoluistanne on kuollut. Menkää naimisiin nuorena, hankkikaa vauva ja kesittykää uraanne vasta sitten. Teillä on 40 vuotta aikaa tehdä töitä, jos haluatte, mutta vain vähän aikaa tehdä lapsia. Kuunnelkaa luontoäitiä. Hän rakastaa teitä ja haluaa teidän olevan onnellisia, twiitti kuului kokonaisuudessaan.

 

Armotonta kritiikkiä

Twiittiä on jaettu tuhansia kertoja, ja se on aiheuttanut kommenttien tulvan. Kommentoijat ovat muistuttaneet Stefania siitä, etteivät naiset kaipaa hänen holhoustaan. Lisäksi monet kirjoittivat, ettei työmaailmassa suhtauduta suopeasti naisiin, jotka aloittavat uransa vasta keski-ikäisinä.

– Tämä on niin mielenkiintoinen neuvo mieheltä, jolla ei ole emätinä, eräs kommentoi.

– Turruttavan neuvosi, jonka mukaan naisten tulisi hankkia lapsia 30-vuotiaana, lisäksi kehotat naisia menemään naimisiin varhain. Hienoja neuvoja. Mene naimisiin nuorena, hanki pari lasta, todennäköisesti eroat ja olet yksinhuoltajaäiti, ja yritä sitten luoda itsellesi uraa. Kuulostaa täydelliseltä, näyttelijä Lucy Briers kommentoi.

Lue myös: "Isoäidin suukoista voi kieltäytyä" - australialaiskoulu opettaa lapsille suostumuksen tärkeyttä ja somekohu seurasi!

– Rakas Stefan, älä koskaan enää puhuttele "leidejä", sillä sinä kuulostat yksinäiseltä maanviljelijältä, joka puhuu karjaeläimilleen. Naiset saavat tehdä juuri niin kuin haluavat, olla hankkimatta lapsia koskaan, eräs kirjoituksesta loukkaantunut kommentoi.

– Stefan, mitä jos et sanelisi naisille, mitä heidän pitäisi tehdä oman kehonsa ja oman uransa kanssa, Twitterissä kritisoitiin.

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »