Oho

Raavas mieskin voi käyttää korkokenkiä - katso vaikka! "Ansaitsen näyttää upealta!"

01.09.2017 18:24

Uskaliaimmat miehet ovat viime vuosina pukeneet ylleen hameita. Nyt muotimaailmassa ollaan kuitenkin kokeilemassa jo seuraavaa sukupuolirooleja murtavaa villitystä.

Myös miehet voivat nimittäin nyt pukeutua korkokenkiin. Muun muassa Kanye West, Justin Bieber ja Harry Styles ovat kokeilleet lisää pituutta antavia jalkineita. Instagram-tähti, John Benge, on valmis menemään vieläkin pidemmälle. 

LUE MYÖS: Huh, Jorma Uotinen säväytti verkkosukkahousuissa ja korkokengissä – kuva!

Mallintöitä tekevä parrakas mies pitää kauniista kengistä, oli ne sitten suunniteltu miehille tai naisille. Benge ei arkaile pukea ylleen korkeitakaan korkoja, sillä hän haluaa näyttää yhtä upealta, kuin muotitietoiset naiset. Mies esittelee sosiaalisessa mediassa lukuisia korkokenkiään, joihin lukeutuvat muun muassa kirkkaan pinkit nilkkurit.

– Ymmärrän, että muoti on muuttumassa. Se on nykyaikaa. Mutta silti se tuntuu pysyvän jokseenkin samana, juurtuneena perusajatuksiin siitä, miten miesten ja naisten kuuluisi pukeutua, hän toteaa.

Benge vakuuttaa, ettei hän käytä korkoja ilmaistakseen jotain seksuaalisuudestaan, tai rikkoakseen rajoja. Hän käyttää korkoja, koska hän haluaa tehdä niin, eikä siinä pitäisi olla mitään hämmästeltävää tai tuomittavaa.

– Se, mikä saa minut suuttumaan toden teolla, on, että joku kertoo, mikä on tai ei ole hyväksyttävää, kun kyse on henkilökohtaisista valinnoistani. Olen aikuinen, helvetti soikoon, Benge jatkaa:

– Ansaitsen näyttää upealta. Nämä ovat minun korkokenkäni, ja aion astella niissä ylpeänä, ja voit yrittää kiskoa koon 43 stiletot kuolleelta ruumiiltani.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!