Katso videot!

Puuma vai suorastaan sakaali? Tämä 83-vuotias kaunotar etsii nuoria rakastajia Tinderistä: Heillä riittää tarmoa!

Oho | 06.09.2019 11:05

83-vuotias Hattie Retroage on kahden lapsen äiti ja isoäiti. Hän elää yksin New Yorkissa ja kuten kuka tahansa kaupunkilaissinkku nykyaikana, myös Hattie hakee hakee itselleen seuraa Tinderistä. Hattie ei etsi rakkautta, vaan hän haluaa deittisovelluksesta kuumia nuoria rakastajia.

- Nuoremmat miehet saavat kiksejä siitä, että he saavat naisen tulemaan. Se on hyvin erilaista kuin minun nuoruudessani, Hattie selittää.

Entinen tanssija sanoo, että hän nuorena avioliitosta ja perheestä. Hattie ehtikin olla naimisissa yli 25 vuotta. Hän kuvailee seksiä entisen aviomiehensä kanssa "upeaksi". Mutta kun lapset muuttivat pois kotoa, myös liitto kariutui. Nykyään Hattie hakee läheisyyttä huomattavasti nuorempien rakastajien kainalosta. Hattie rakastaa nuorempia miehiä, koska heillä riittää tarmoa.

- Ensinnäkin suurin osa minun ikäisistäni miehistä on jo poissa. Vanhemmat miehet ovat huolissaan ikääntymistä ja niin minäkin, varmasti kaikki ovat, mutta nuoremmat miehet eivät mieti sitä, he eivät ole peloissaan. He eivät pelkää, että he eivät saa erektiota tai suoriudu makuuhuoneessa, nainen selittää.

Yhden yön juttuja

Aloitettuaan Tinderin käytön kahdeksan kuukautta sitten, Hattie arvelee tavanneensa lähes 50 miestä. Heistä nuorin oli 19-vuotias. Viimeksi sovelluksesta on löytynyt 33-vuotias Shaun. Hattie myöntää, että häntä kutsutaan usein puumaksi, mutta hänestä termiin liittyy turhaan negatiivisia mielleyhtymiä.

- Minä en vaani ketään. En koskaan lähesty miestä, vaan miehet lähestyvät aina minua. 

Vaikka Hattie ei ole täysin sulkenut pois parisuhteen mahdollisuutta, nauttii hän nyt täysin rinnoin Tinderin tarjoamista irtosuhteista.

- Rakastan antaa orgasmeja ja saada niitä, ja nyt niitä tulee tasaisena virtana... Taidan tuntea miesten sukuelimet jo paremmin kuin yksikään lääkäri, hän nauraa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vatsalihakset näkyviin! Viivi Altosen viimeinen rutistus ennen Miss Universum -kisakoitosta – kaunotar esittelee tyrmäävää figuuriaan bikinikuvissa!

Sabina Särkän ulkonäkö herätti keskustelua – saiko missikaunotar erityiskohtelua Selviytyjät Suomen kuvauksissa?!

Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!