Hyppää pääsisältöön
Wannipa

Prostituoitu putosi viidennestä kerroksesta kuolemaansa kesken oudon seksiaktin – poliisi pidätti 25-vuotiaan miehen!

25-vuotias brittimies pidätettiin Thaimaassa hänen ostamansa prostituoidun pudottua parvekkeelta kuolemaansa.

Thaimaassa, Pattayalla lomaileva Reece Vella pidätettiin eilen (8.1.) iltapäivällä paikallista aikaa. Prostituoitu Joy Wannipa menehtyi lauantaina (6.1.) aamuyöllä. Tietojen mukaan Reece ja Joy olivat harrastaneet villiä ja kummallista seksiä brittituristin hotellihuoneen parvekkeella, ja prostituoitu oli pudonnut viidennestä kerroksesta maahan.

Lue myös: 19-vuotias mallikaunotar löytyi alastomana ja kuolleena hotellin parvekkeelta: kuolemassa hyvin hämäriä yksityiskohtia - taustalla oudot seksileikit?

Rakennuksen järjestyksenvalvoja Kriengsak Khamchachai kertoi kuulleensa kovan pamahduksen. Hän oli käynyt katsomassa, mikä ääni oli, ja löytänyt Joyn verilammikon keskeltä. Paikalle hälytettiin ambulanssi, ja häntä yritettiin elvyttää. Kaunotar kuitenkin julistettiin kuolleeksi sairaalassa.

Wannipa

Tapasivat ravintolassa

Poliisin saamien tietojen mukaan Reece ja Joy tapasivat toisensa Sky Bar -nimisessä ravintolassa, ja kaksikko päätti jatkaa iltaa brittituristin huoneistossa. Poliisi epäilee Reecen menneen paniikkiin onnettomuuden jälkeen ja paenneen paikalta. Lisäksi hän oli maassa vanhentuneella matkustusluvalla.

Pidätystilanteessa mieheltä löydettiin oman puhelimensa lisäksi Joyn puhelin.

Reecen veljen Andrayossin mukaan brittimies työskenteli armeijassa, ja hän kärsi traumaperäisistä ongelmista. Jätettyään työnsä Reece ajautui vääriin piireihin ja joutui hetkeksi vankilaan.

− Koko perheemme on aivan palasina tapahtuneen takia. Reece halusi aloittaa elämänsä uudestaan, ja Thaimaahan matkustamisen piti olla uusi alku. Olen puhunut hänen kanssaan hyvin nopeasti, ja hän on todella stressaantunut tällä hetkellä, Andeayossi kertoi The Sun -lehdelle.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!