Oho
Katso videot!

Potkut tuli ja syystä! Turvatarkastaja ojensi lentomatkustajalle lapun: "Olet ruma"

22.08.2019 13:05

Newyorkilaisen lentokentän turvatarkastuksen työntekijä on erotettu sen jälkeen, kun hän ojensi matkustajalle loukkaavan viestin. Käsinkirjoiteussa viestissä todettiin tylysti: "Olet ruma!!!"

Tapaus sattui Greater Rochesterin kansainvälisellä lentoasemalla kesäkuussa. Se tuli julki tällä viikolla, kun lentomatkustaja Neal Strassner sai lentokentän valvontakameran videon haltuunsa ja latasi sen YouTubeen. Videolla näkyy, miten Strassner kulkee metallinpaljastimen läpi naispuolisen työntekijän odottaessa toisella puolella. Työntekijä ojentaa Strassnerille taitellun lapun.

Strassner ei miettinyt asiaa sen kummemmin, vaan jatkoi matkaa kohti porttiaan. Silloin nainen huusi hänen peräänsä: "Etkö aio avata viestiä?" Strassner sanoo purskahtaneensa nauruun, kun hän näki, mitä paperille oli kirjoitettu. Myöhemmin hän kuitenkin päätti tehdä asiasta valituksen.

Yhdysvaltain liikenneturvallisuusviranomaisen TSA:n mukaan nainen on sittemmin erotettu. TSA lisää, että sillä "on nollatoleranssi tällaisen käytöksen suhteen".

Lähde: The Huffington Post

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!