Hyppää pääsisältöön

Potilas joutui käyttämään amputoitua jalkaansa tyynynä! Katso video!

Sairaala Uttar Pradeshissa, Intiassa, on joutunut negatiivisen huomion kohteeksi, kun netissä levisi järkyttävä video, jossa potilas käyttää amputoitua jalkaa tyynynään. RT:n mukaan mies tuotiin Maharani Laxmibai Medical College-sairaalaan liikenneonnettomuuden jälkeen. Lääkärit joutuivat amputoimaan potilaan vasemman jalan. Videolla näkyy, miten amputoitua jalkaa käytettiin tukemaan potilaan päätä leikkauksen jälkeen.

Viranomaiset ovat käynnistäneet sairaalan toiminnasta tutkinnan. Sairaalan henkilökunta vakuuttaa, että potilaan perheenjäsenet asettivat jalan tyynyksi. Potilaan lanko, Janaki Prasad, kuitenkin kiistää väitteen:

– Kun saavuimme sairaalaan, löysimme amputoidun jalan hänen päänsä alta, ja kun kysyimme henkilökunnalta asiasta, he eivät vastanneet mitään... Kysyimme toistuvasti, miksi hänelle ei annettu tyynyä, mutta kukaan lääkäreistä ei kuunnellut meitä.

Sairaala vakuuttaa, että se ryhtyy "tiukkoihin toimiin", mikäki henkilökunta havaitaan syylliseksi. Potilaan hoidosta vastannut ortopedi sekä muita tapaukseen liittyviä henkilökunnan jäseniä on pidätetty virastaan tutkinnan ajaksi.

Lähde: RT


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!