Skip to main content
Postilaatikko Helsingissä

Postin Twitter-kampanja joutui noloon vastatuuleen: "Ei johdu ruohonleikkuusta!"

Postin viivästyksistä on uutisoitu viime aikoina taukomatta. Paketit ja postit ovat joko tulleet myöhässä, kadonneet tai ääritapauksessa päätyneet roskiin, kuten Helsingin Pikku-Huopalahdessa kävi aikaisemmin toukokuussa.

Eilen maanantaina posti julkaisi Twitterissä mainoksen, jossa kansalaisia kehotettiin onnittelemaan kevään juhlijoita postikortilla. Ajatus on ihana, sillä kukapa ei ilahtuisi oikein vanhan ajan onnittelukortista.

Myös helsinkiläinen Johanna olisi ilahtunut hänelle lähetystä syntymäpäiväkortista, jos se olisi saapunut ajallaan. Johanna vastasi postin mainokseen näin:

- Kiva että välillä ehditte kirjeitäkin toimittaa ruohonleikkuun lomassa. Tänään saapui 3.5. leimattu synttärikortti, vain vkon myöhässä. #JEE

Viestissään Johanna viittaa postin ruohonleikkuupalveluun, joka lanseerattiin viime kesänä. Kuluttaja voi tilata postilta palvelun, jossa nurmikko leikataan postinjakelun yhteydessä tiistaisin.

Johannan viesti ei jäänyt postilta huomaamatta. Vastauksessa postin edustaja vakuuttaa, ettei viivästys johdu ruohonleikkuusta, mutta myöntää, ettei posti myöskään pysty selvittämään, mistä viivästys oikein johtuu.

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus & twitter

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!