Hyppää pääsisältöön
Asukas sai kuvan laamasta.

Posti varastettiin röyhkeästi - postilaatikosta löytyi vain kuva laamasta!

Länsivirginialainen nainen on varoittanut naapureita alueella kulkevasta postivarkaasta. Staci Tinney sanoo yllättyneensä, kun hän kurkisti viime viikolla postilaatikkoonsa Charlestonissa. Posti oli tiessään ja sen tilalla oli laminoitu kuva laamasta, jolla oli yllään aurinkolasit.

Hämmentynyt Tinney tarkasti valvontakameransa videon ja huomasi mustan lava-auton pysähtyvän hänen postilaatikollaan. Autossa ollut henkilö varasti Tinneyn postin ja korvasi sen laamakuvalla. Tinney teki asiasta ilmoituksen poliisille. Kun hän varoitti naapureita asiasta, jotkut heistä kertoivat nähneensä saman ajoneuvon pysäköitynä läheiselle parkkipaikalle.

– Kun joku kertoi heille, että poliisi etsi heitä, he lähtivät, Tinney kertoo, 

– Mutta ennen sitä he näyttivät kuvaa laamasta ja kertoivat jakavansa hääkutsuja.

Tinney pelkää, että hänen postinsa on viety osana identiteettivarkautta. Hänen mukaansa samat varkaat ovat aiemmin penkoneet hänen roskiaan. Hän ei usko hääkutsuselitykseen.

– Emme tunne ketään, joka henkilökohtaisesti tuntisi laaman, emmekä todellakaan tunne ketään, kuka tarjoaisi teksittömän kuvan laamasta hääkutsuna.

Myös monet muut naapuruston asukkaat ovat tehneet viime päivinä viranomaisille ilmoituksia kadonneesta postista. Poliisi tutkii asiaa.

Lähde: UPI


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!