Jeffrey Toobin

Politiikan tähtitoimittaja tyydytti itseään kesken videopalaverin, kameralle näkyi kaikki - hyllytettiin tehtävistään juuri ennen syksyn huippuhetkeä: "Tein nolon virheen"

Oho | 21.10.2020 13:03

Maineikkaan The New Yorker -lehden tunnettu politiikan toimittaja Jeffrey Toobin, 60, on hyllytetty tehtävistään, koska tämä masturboi kesken Zoom-videopalaverin.

Palaverissa oli lehden työntekijöiden lisäksi WNYC-radion työntekijöitä. Toobin pahoittelee, ettei tajunnut hänen tietokoneen kameransa olevan päällä. 

- Tein erittäin nolon ja typerän virheen, kun luulin kamerani olevan pois päältä. Pyydän anteeksi vaimoltani, perheeltäni, ystäviltäni ja kollegoiltani. Luulin, ettei kukaan Zoom-videopuheluun osallistuneista nähnyt minua, Jeffrey kommentoi Vice-julkaisulle.

Muutama pahamaineiseen videopuheluun osallistuneista paljasti, että he näkivät Jeffreyn tyydyttävän itseään. He kertoivat, että videopuhelussa oli välissä lyhyt kymmenen minuutin tauko. Tauon jälkeen vaikutti siltä kuin Jeffreyllä olisi käynnissä toinen videopuhelu samaan aikaan. 

Lue myös: Cheyenne Järvinen avautuu itsetyydytyksestä ronskilla videolla – ensimmäinen kerta vasta 22-vuotiaana! 

Osallistujien mukaan Jeffrey käänsi tietokoneensa kameraa niin, että he näkivät hänen koskettelevan penistään. Pian sen jälkeen Jeffrey katosi työryhmän videopuhelusta ja palasi myöhemmin keskusteluun kuin mitään ei olisi tapahtunut.  

New Yorker- lehden päätoimittaja David Remnick, 61, ilmoitti asiasta kaikille työntekijöilleen sähköpostilla. Päätoimittajan mukaan Jeffrey on hyllytetty tehtävistään Zoom-puhelun aikana tapahtuneen selkkauksen takia.

- Selvitämme asian perinpohjaisesti, koska otamme tämänkaltaiset tapaukset hyvin vakavasti, David vakuuttaa. 

WNYC-radion työntekijöille on myös ilmoitettu, ettei Toobin osallistu kanavan ohjelmiin Vice-julkaisun mukaan.  

jeffrey toobin
Jeffrey Toobin vuonna 2012 Texasin kirjafestivaaleilla, kertomassa The Oath -kirjastaan.

Toobinin hyllytys tulee The New Yorkerin ja Toobinin kannalta ikävään aikaan, sillä Toobin on ollut toimittajana näkyvästi esillä Yhdysvaltain presidentin vaalien alla ja hän on toiminut vaalien kommentaattorina myös muille medioille, kuten WNYC:lle ja CNN:lle.

Lähde: Vice

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!