fbqPoliittinen kannanotto: Mies rikkoi erotiikkaliikkeen näyteikkunan tuhotakseen Obaman! | Seiska
Katso videot!

Poliittinen kannanotto: Mies rikkoi erotiikkaliikkeen näyteikkunan tuhotakseen Obaman!

Oho | 11.02.2019 21:33

Newyorkilainen mies on saanut syytteet ilkivallasta hajotettuuaan Harlemissa sijaitsevan erotiikkaliikkeeseen näyteikkunan viime kuussa. Rewell Altunaga särki Romantic Depot -liikkeen näyteikkunan ja vahingoitti esillä olleen entisen Yhdysvaltain presidentin, Barack Obaman, näköismallinukkea.

26. tammikuuta kuvattu valvontakameratallenne näyttää, miten Altunaga kulkee liikkeen ohi, kun hän ilmeisesti huomaa ikkunassa jotakin, mikä ei miellytä häntä. Mies käyttää betoniharkkoa ikkunan särkemiseen. Tämän jälkeen hän repii näyteikkunassa olleen Obama-nuken kadulle. Samassa ikkunassa olleen Donald Trumpin mannekiinin hän jätti koskematta.

Altunaga pakeni paikalta, mutta liikkeen vartija lähti hänen peräänsä. Vartija sai miehen kiinni ja piteli häntä aloillaan, kunnes poliisi saapui paikalle. Liikkeen omistaja Glenn Buzzetti kertoo, että vartija joutui suojelemaan Altunagaa vihaisilta Obama-faneilta:

– Hän olisi voinut kuolla. Jotkut naiset yrittivät potkia häntä päähän. Meidän oli suojeltava häntä, koska hän oli vahingoittanut Obaman kuvaa.

Trumpin kannattaja

Poliisi pidätti 41-vuotiaan Altunagan. Mies selitti viranomaisille olevansa Trumpin kannattaja. Hän kertoi "vihaavansa Obamaa", koska "Obama tuhosi tämän maan". Ilmeisesti epäilty kertoi myös, että Obama-mannekiini oli puhunut hänelle, eikä hän pitänyt siitä, mitä tällä oli sanottavaa.

New York poliisin mukaan Altunaga "vahingoitti tahallaan näyteikkunaa", aiheuttaen alle 250 dollarin (220 euron) vahingot. Buzzettin mukaan todelliset vahingot olivat noin tuhannen dollarin (883 euron) luokkaa. Altunagan on määrä esiintyä oikeudessa 27. maaliskuuta.


Lähde: The Huffington Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!