Hyppää pääsisältöön
Vessasta huuhdotut huumeet voivat päätyä alligaattoreille.

Poliisi varoittaa: amfetamiini voi sekoittaa alligaattorit ja sorsat pahanpäiväisesti!

Poliisi varoittaa ihmisiä pirigaattoreista. Loretton poliisilaitos Yhdysvalloissa julkaisi Twitterissä humoristisen viestin, jossa ihmisiä kehotettiin olemaan huuhtomatta huumausaineita alas vessanpöntöstä.

Poliisi teki lauantaina kotietsinnän huumausainerikoksista epäillyn miehen kotiin Lorettossa, Tennesseessä. Poliisi löysi epäillyn huuhtomasta 12 grammaa metamfetamiinia ja huumetarvikkeita vessasta alas. Epäiltyä syytetään nyt huumeiden hallussapidosta ja aikeesta ryhtyä huumeiden myyntiin. 

- Kun laitat jotain alas viemäristä, se päätyy vedenkäsittelyyn. Puhtaanapitolaitoksen työntekijät ovat ylpeitä siitä, että käsitelty vesi on puhtaampaa kuin purovesi, mutta he eivät ole varautuneet metamfetamiiniin, poliisilaitos kirjoitti (poistetussa) Facebook-julkaisussa.

- Ankat, hanhet ja muut linnut vierailevat käsittelyaltaissa ja puistattaa ajatella, miten ne käyttäytyisivät piripäissään. Jos aineet etenevät tarpeeksi kauas, saatamme luoda Shoal Creekiin ja Tennessee-joelle Pohjois-Alabamaan pirigaattoreita. 

Lähde: The Independent

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!