Poliisi teki järkyttävän löydön Floridassa! Talosta löytyi säilöttyjä ihmisen kieliä!

Oho | 27.02.2020 17:36

Poliisi kutsuttiin 17. helmikuuta Floridan Gainesvillessa sijaitsevaan taloon. Asuinrakennuksen ryömintätilasta oli löytynyt puoli tusinaa purnukkaa, jotka sisälsivät ihmisen kieliä. Niistä vanhimmat olivat peräisin 1960-luvulta. On epäselvää, paljonko kieliä oli, mutta poliisiylitarkastaja Jorge Camposin mukaan yhdestä purkista löytyi "useita" kieliä.

Karmaisevan kokoelman kerääjä ei onneksi ole sarjamurhaaja. Tohtori Ronald A. Baughman, patologi ja Floridan yliopiston entinen professori, hankki näytteet tutkimustyötään varten. Hän toi ne yliopistolta kotiin, tarkoituksenaan käyttää niitä lisätutkimuksiin. Professori varastoi elimet ryömintätilaan, koska lämpötila oli siellä huoneenlämpöä alhaisempi. Hänen oli tarkoitus palauttaa ne myöhemmin yliopistolle.

Talon omistaa nykyään tohtori Baughmanin ex-vaimo, joka oli ehtinyt unohtaa purnukoiden olemassaolon. 

- En tiedä, millaiset lait ja menettelytavat ovat olleet vallalla 50 vuotta sitten, mutta voin kertoa, että tänä päivänä tällainen ei olisi sallittua. Sen kieltävät tiukat liittovaltion ja osavaltion lait, sekä yliopistojen omat käytännöt, päivittelee Floridan yliopiston tiedottaja Steve Orlando Fox News-uutissivun mukaan.

Poliisi suorittaa tutkinnan loppuun, mutta asiaan ei uskota liittyvän mitään rikollista. 

Fox News

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!